Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (31-1-2022)

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, οικεία θα είναι η στάση σας, ειρηνική η διάθεση σας, θα γίνετε προσιτοί σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας βρει ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το άνοιγμα για νέα γνωριμία, από σήμερα παίρνετε την απόφαση να ανοίξετε καινούργιο eρωτικό κύκλο στη ζωή σας. Δεχτείτε με αυθορμητισμό το γοητευτικό πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερού δεσμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Ταύροι, αλλάζετε στάση και τακτική, δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας, επιθυμία σας θα είναι να ανατρέψετε τα αρνητικά δεδομένα της eρωτικής σας καθημερινότητας. Έρχεται επανασύνδεση για τους χωρισμένους και μια νέα ευκαιρία γι όσους αναζητάτε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Θερμές συνομιλίες θα έχετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού ευχάριστης κατάληξης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας, ειλικρινείς και συζητήσιμοι θα είστε με το ταίρι σας. Στόχος σας θα είναι τα άμεσα ξεκαθαρίσματα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε συναισθηματικές πληγές, θα αποκαλυφθείτε και θα δώσετε εξηγήσεις. Για εσάς που θέλετε να τα ξαναβρείτε με το παλιό σας ταίρι σας δίνω τη συμβουλή να περάστε σε δυναμική δράση, κινηθείτε αποφασιστικά χωρίς αναβολές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Καρκίνοι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συγκαταβατικότητα, ηρεμία και ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για αντιδραστικές κινήσεις, πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το eρωτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε στις προτάσεις που θα λάβετε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επισημοποίηση σχέσης οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές, θα σας δοθεί άνοιγμα για να προχωρήσετε τον δεσμό σας σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, η μέρα θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε με το ταίρι σας, θα υπάρξει μεταξύ σας συνεννόηση, τερματίζουν τυχόν τσακωμοί. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα έχετε προσιτή και εκδηλωτική στάση,  θα βρει πρόσφορο έδαφος ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα καταφέρει να σας προσεγγίσει, θα περάσει σε εκμυστηρεύσεις. Για εσάς που δεν έχετε αποκοπεί συναισθηματικά από το παρελθόν σας, δεν αποκλείεται να συμβεί επανασύνδεση, συνάντηση θα υπάρξει με πρώην eρωτικό σας ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, θα είναι μια πολύ καλή μέρα για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις αλλά και για νέες γνωριμίες σε όσους έχετε διαγράψει οριστικά το παρελθόν. Σήμερα θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που η εξέλιξη των επαφών σας είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε αρχή σταθερής σχέσης. Εσείς που είστε σε δεσμό, εκδηλωθείτε στο ταίρι σας, περάστε σε προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη σχέση σας.

 

 

Advertisements

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, μια απρόοπτη και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα σας φέρει χαρά και ενθουσιασμό. Θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές, αλλαγμένο θα εμφανιστεί το πρώην ταίρι σας, θα αναζωπυρώσουν παγωμένα αισθήματα. Η συνομιλία που θα έχετε μεταξύ σας θα δώσει νέα πνοή στην καρδιά σας, τώρα θα δημιουργηθεί λόγος να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Καταφθάνει συνάντηση που θα σας θυμίσει δυνατά παλιά αισθήματα, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, καινούργιο eρωτικό άνοιγμα θα προκύψει με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και που αδυνατείτε να βγάλετε από τη σκέψη σας. Η εξέλιξη των επαφών σας θα οδηγήσει σε έναρξη σταθερής eρωτικής σχέσης. Εσείς οι eρωτευμένοι θα βρείτε ανταπόκριση, εκδηλώστε και αποκαλύψτε τα αισθήματα σας, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει. Για εσάς που διατηρείτε σταθερό δεσμό ένα γεγονός θα σας ανοίξει ενδεχόμενο δέσμευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, θα κυριαρχήσει η ειρηνική, eρωτική, και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα βρείτε τρόπο να τερματίσετε τα εγωιστικά πείσματα και τις εντάσεις. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, θα αναδύουν έλξη και αίσθημα, οι ενέργειες σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις και ανανέωση αισθημάτων. Μην απορρίψετε προτάσεις για εξόδους διασκέδασης, σε τυχαίο χρόνο και χώρο θα προκύψει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, στις συζητήσεις σας θα είστε ιδιαιτέρως ομιλητικοί, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλωθείτε eρωτικά, τα αισθήματα και το ενδιαφέρον σας θα βρουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το μεγάλο βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του, στόχο θα έχει να φέρει στις επαφές σας προοπτική eρωτικής εξέλιξης. Για εσάς που ήδη έχετε eρωτικό ταίρι, με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν θα βάλετε σε πρόγραμμα τη μελλοντική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Ευχάριστο τηλεφώνημα θα λάβετε, θα υπάρξει συναισθηματικό ξάφνιασμα από πρώην ταίρι σας. Ένα eρωτικό πρόσωπο θα επανέλθει στη ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να περάσετε σε επανεκτιμήσεις. Αυτή τη φορά θα υπάρξει μεταξύ σας συναισθηματική ισορροπία και σωστή συνεννόηση.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα προκύψουν, θα αφήσετε στην άκρη εικασίες για αρνητικά ενδεχόμενα, θα τολμήσετε να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε. Ναι θα πείτε στην eρωτική πρόταση που θα σας κάνουν, η επιλογή σας θα είναι πολύ σωστή, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη. Αφήστε τον eρωτισμό σας ελεύθερο, εκδηλώστε την έλξη σας, ανοίγεται νέος eρωτικός κύκλος.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα