Μην χασετε

Μετά τον χαμό της γυναίκας του μεγαλώνει μόνος τις 3 κόρες του: «Έπρεπε να νικήσω τον πόνο για χάρη των παιδιών μου»

Τον Απρίλιο του 2019, η 37χρονη σύζυγος του Matt Accurso , Lauren, πέθανε στη γέννα ενώ έφερνε στον κόσμο το τέταρτο παιδί τους.

Το άτυχο αγοράκι, ακολούθησε την μαμά του μετά από 18 ημέρες. Εκείνη την εποχή, οι μεγαλύτερες κόρες του ζευγαριού ήταν 8, 5 και 2 ετών αντίστοιχα.

 

 

Advertisements

Ο Matt και η Lauren ήταν μαζί από τότε που ήταν ακόμα μαθητές γυμνασίου και έκτοτε ήταν αχώριστοι. «Ήταν η πρώτη μου αγάπη. Τα πρώτα μου όλα…» λέει σήμερα ο πατέρας των 3 κοριτσιών. «Μετά τον θάνατό της, ένιωθα θυμωμένος με όλους και με όλα. Το πένθος με είχε καταβάλει. Σκεφτόμουν πως η γυναίκα μου, ο πιο πιστός και καλός άνθρωπος στον κόσμο είχε πεθάνει ενώ ζούσαν ελεύθεροι εγκληματίες» εξηγεί και προσθέτει:

«Όταν βιώνεις απώλεια, περνάς από πολλά στάδια και είναι εύκολο να φτάσεις στην κατάθλιψη. Μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου να βυθιστεί στο πιο βαθύ σκοτάδι ή να σταθείς όρθιος ψάχνοντας το φως. Αυτό έκανα κι εγώ για χάρη των παιδιών μου. Ήξερα ότι τα κορίτσια μου με χρειάζονταν και έπρεπε να νικήσω τον πόνο – έπρεπε να βρω το φως».

 

Advertisements

 

Μέχρι την ώρα να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες πέρασε ένας χρόνος. Μέχρι το μοιραίο γεγονός, ήταν απλά ένας πατέρας που διασκέδαζε με τα κορίτσια του όταν σχολούσε από τη δουλειά χωρίς να νοιάζεται για τον χαμό που δημιουργούσαν ή τις υπόλοιπες ευθύνες του σπιτιού. Όλα τα φρόντιζε η γυναίκα του!

 

Από τότε που την έχασε, στέκεται δίπλα στις κόρες του σαν μάνα και πατέρας μαζί, φροντίζοντας να μην τους λείψει τίποτα. «Στην αρχή ήταν συντριπτικό, αλλά σιγά σιγά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Δεν είναι πάντα όλα στην εντέλεια, ούτε εγώ είμαι τέλειος. Το σημαντικό, όμως, είναι πως είμαστε όλοι μαζί και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον – σαν οικογένεια».

Advertisements

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα