«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» και μία 25χρονη κοπέλα φρόντισε να το αποδείξει, αφού για να πάρει εκδίκηση από τον πρώην της, τοποθέτησε μια γιγαντιαία διαφημιστική πινακίδα με το πρόσωπο της έξω από το σπίτι του.

 

Η 25χρονη Izza με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου της, αποφάσισε να πάρει το «αίμα» της πίσω από τη δίχρονη σχέση της, αφού έπιασε τον τότε σύντροφο της στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα, όπως αναφέρει η nypost.com.

Έτσι, τοποθέτησε διαφημιστικές πινακίδες σε όλο το Λος Άντζελες -περιοχή που μένει ο πρώην- και έβαλε μια ειδικά τοποθετημένη ακριβώς έξω από το σπίτι του και μπροστά στο μπαλκόνι του, ώστε να μπορεί να την αποφύγει, είτε αν μετακομίσει, είτε αν δεν ανεβάσει ξανά τα στόρια στα παράθυρα.

«Μαζί με τη νυν να με βλέπουν κάθε μέρα»

«Ο πρώην μου με απάτησε, οπότε πήρα μια διαφημιστική πινακίδα με το πρόσωπό μου μπροστά από το διαμέρισμά του, ώστε αυτός και η νέα του κοπέλα να μπορούν να με βλέπουν κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά και μάλιστα τράβηξε μια φωτογραφία στο σημείο.

Advertisements

«Νομίζω ότι όταν ραγίζει η καρδιά σου, θέλεις απλώς να εκδικηθείς και να δείξεις ότι τα πας πολύ καλύτερα», είπε στη συνέχεια.

Μάλιστα, έχει ανεβάσει και σχετικό βίντεο στο TikTok που έχει ξεπεράσει τις 4,3 εκατομμύρια προβολές, αφού πολλοί μένουν άναυδοι με την απόφαση της.

 

@izzaroze We love revenge billboards #love #dating #datinginla #toxicrelationship #ex ♬ POPSTAR – Izza

Ορισμένοι σχολιαστές λοιπόν υποστηρίζουν την απόφαση της, ενώ άλλοι την επικρίνουν και αναφέρουν ότι πρέπει να συνεχίσει στη ζωή της. «Καλά έκανες, να μάθει να συμπεριφέρεται», ανέφερε ένας χρήστης, όμως ένας άλλος πρόσθεσε πως «πρέπει να ξεκολλήσεις. Μη μένεις πίσω να ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν».

Advertisements

 

 

@izzaroze So he’s seen the billboard 😊 #dating #ex #datinginla #toxicrelationship ♬ original sound – xxtristanxo

 

Advertisements