Μην χασετε

Μαρία Ηλιάκη: Με αυτή την φωτογραφία αποκάλuψε πως ετοιμάζεται για θρησκευτικό γάμο

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης προετοιμάζονται για έναν θρησκευτικό γάμο! Η χαρμόσυνη είδηση αποκαλύφθηκε προσωπικά από τη Μαρία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε ένα Q&A και δέχτηκε τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στα social media. Στην ερώτηση «πότε με το καλό ο θρησκευτικός;», η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε μια φωτογραφία με στέφανα και απάντησε «σύντομα».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι σχεδόν έξι χρόνια ζευγάρι με τον γυναικολόγο, Στέλιο Μανουσάκη και μάλιστα οι δυο τους έχουν ήδη υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Advertisements

«Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο» είχε αποκαλύψει η Μαρία Ηλιάκη.

Όσον αφορά στη πρόταση γάμου, η παρουσιάστρια έχει πει: «Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα».

 

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Βάφτισαν και γιόρτασαν και τα γενέθλια της κόρης τους σε μια όμορφη τελετή

Advertisements

 

Μαρία Ηλιάκη: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε στη βάφτιση και ξέρετε πολύ καλά γιατί.»

 

«Εγώ δεν μεγαλώνω παιδί»: Η Μαρία Ηλιάκη με μελανιασμένο μάτι περιγράφει το περιστατικό με την κόρη της

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα