Μην χασετε

Μαίρη Βιδάλη: «Η κόρη μου δεν ήθελε ούτε να την αγκαλιάζω. Έλειψα στα παιδιά μου όταν ήταν μικρά»

Η Μαίρη Βιδάλη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι γυναίκες ώστε να καταφέρουν να συνδυάσουν με επιτυχία την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή.

 

«Η δική μας δουλειά δεν είναι να πηγαίνεις στο γραφείο και να γυρίζεις σπίτι. Είναι 24ωρο στην ουσία. Όταν θέλεις να κάνεις και οικογένεια και καριέρα, χάνεις και από τα δύο. Ούτε τέλεια μητέρα μπορείς να είσαι, ούτε τέλεια καριερίστα», είπε αρχικά η Μαίρη Βιδάλη.

«Δεν μπορείς να προσφέρεις στα παιδιά σου λόγω ωραρίου. Το ένιωσα κι εγώ ότι έχω λείψει πολύ από τα παιδιά μου αλλά ευτυχώς το έχω αναπληρώσει τώρα που είναι ενήλικες. Κι εκείνα το ένιωσαν. Ειδικά η κόρη μου δεν ήθελε ούτε να την αγκαλιάζω, γιατί όταν πήγαινε να με αγκαλιάσει της έλεγα: μη, είμαι βαμμένη (για την παράσταση). Μετά αντιδρούσε, μου έλεγε: τότε δεν θέλω ούτε να με φιλάς», αποκάλυψε η ηθοποιός, λέγοντας μάλιστα ότι ήθελε να αποκτήσει 5 παιδιά.

Advertisements

 

 

«Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Παλιά το έκανα, τώρα προσπαθώ να μην το κάνω. Στις συνεργασίες μου δημιουργώ και προσωπικές σχέσεις και σπάνια βρίσκω ανθρώπους που δεν το εισπράττουν αυτό», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαίρη Βιδάλη.

 

thecaller.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα