Ο γνωστός τηλεκριτικός και δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, τους Ράδιο Αρβύλα και τη Ρούλα Κορομηλά.

 

«Δε συμφωνώ με την άποψη που εξέφρασε ο Αντώνης Κανάκης. Η Αρβύλα συνήθως… βρωμάει. Το να τσουβαλιάζεις και να κάνεις απολιτίκ και ισοπεδωτικές γενικεύσεις κι αυτό είναι φασισμός. Νομίζω ότι και η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ δεν ήταν αυτή που έπρεπε», σχολίασε αρχικά ο Αντώνης Πρέκας και πρόσθεσε: «Σπανίως βλέπω τους Αρβύλα. Δεν είναι σάτιρα, είναι καλαμπούρι 5ήμερης εκδρομής», είπε αρχικά ο Αντώνης Πρέκας.

Και συνέχισε: «Αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι σάτιρα… αλλά αν σας δω εγώ να πέφτετε στο πάτωμα και γελάω, αυτό σημαίνει ότι κάνω σάτιρα; Δε μπορείς να παίζεις με τα πάθη των ανθρώπων και πόσο μάλλον να βγάζεις μεροκάματο εξευτελίζοντας ανθρώπους».

Advertisements

 

 

Τέλος, όσον αφορά την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση με το «Σπίτι με το MEGA», ο Αντώνης Πρέκας την χαρακτηρίζει «αφανή» και επισημαίνει: «Δεν είναι κάτι που προσβάλλει τα προγενέστερα. Είναι μία παρουσία αξιοπρεπής αλλά και απαρατήρητη».

 

Advertisements

tlife.gr

Advertisements