Μην χασετε

Λάκης Γαβαλάς: «Πατέρας θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω, αλλά σε αυτή την ηλικία ούτε πια το σκέφτομαι»

«Με έχουν κάνει πολλοί άνθρωποι να κλάψω πικρά και οι περισσότεροι από κακία»

 

Καλεσμένος στο Night Out ο Λάκης Γαβαλάς άνοιξε την καρδιά του σε μία προσωπική εξομολόγηση εφ΄όλης της ύλης.

Μίλησε για τον αυστηρό πατέρα του, την άποψή του πάνω στην ταυτότητα φύλου, αλλά και για τα δάκρυα που έχει χύσει εξαιτίας ανθρώπων που τον πλήγωσαν.

Advertisements

«Πολύ αυστηρός ήταν ο μπαμπάς μου, ξέφευγε λίγο αλλά ήταν στη ροή του πράγματος. Υπήρχαν εντάσεις όταν του είπα ότι δεν θα ακολουθήσω την οικογενειακή επιχείρηση, ήταν μηχανουργός».

«Πριν “φύγει” ο πατέρας μου ήταν ευτυχής γιατί εγώ ναι μεν καλλιτέχνης αλλά με κέρδισε το εμπόριο μέσα στις καλλιτεχνίες μου. Είμαι ένας money maker, με δέχονται οι εταιρείες, γιατί ξέρουν ότι μπορώ να βγάλω χρήματα» ανέφερε αρχικά.

 

Πιάνοντας το θέμα της ταυτότητας φύλου δήλωσε:

«Η ταυτότητα του φύλου αναφέρεται μόνο στην αστυνομική ταυτότητα. Πάντα στον πλανήτη υπήρχε αυτό το no gender. Τα αγόρια φοράνε πέρλες αλλά πρώτα τις έβαλε ο σουλτάνος. Για μένα δεν υπάρχει αυτό. Ποτέ δεν ντύθηκα περισσότερο από τον αρχιμανδρίτη ή τον μητροπολίτη».

Advertisements

«Για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του. Δεν μου λέει τίποτα αυτό και δεν έχω καμία ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ. Όταν το σεξ είναι ελεγμένο, νηστικό, την ημέρα και όχι στο σκοτάδι και με αλκοόλια το γουστάρω και δεν με ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα δεν θα έβγαινα ποτέ να πω, «παιδιά είμαι καραστρέιτ, βγάζω το χέρι έξω από το παράθυρο, φτύνω στον δρόμο λέω άντε ρε μ@λ#κ#. Ούτε αυτό μου αρέσει ούτε ο γκέι άντρας ή γυναίκα που βγαίνει και λέει ότι είναι έτσι και απελευθερώνεται. Πάλι αυτό δεν μου αρέσει».

 

«Το diversity υπήρχε πάντα. Δεν με ενδιαφέρει ο queer που βγαίνει και κουνιέται σαν τη Ζιζέλ, , μ΄αρέσει να το βλέπω αλλά δεν θέλω να το διαλαλεί σαν religion».

Στο τέλος ομολόγησε πως: «Με έχουν κάνει πολλοί άνθρωποι να κλάψω και οι περισσότεροι είναι από κακία, από ανταγωνισμό, ενώ εγώ δεν μπαίνω στον ανταγωνισμό. Έχω κλάψει πικρά, δεν είμαι ατσάλινος, συγκινούμαι, εγώ έτσι αισθάνομαι».

 

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να γίνει μπαμπάς απάντησε καταφατικά αλλά για εκείνον το χρονικό περιθώριο για να κάνει πράξη αυτό το όνειρο έχει παρέλθει.

«Πατέρας θα ήθελα πάρα πολύ να γίνω αλλά τα παιδιά πρέπει να γίνονται σε τάδε ηλικία, με τάδε προϋποθέσεις, με τάδε συγκυρίες, επειδή θα ζήσουν σε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό και ανταγωνιστικό, θα πρέπει να έχουν τρελά εφόδια, αλλά σε αυτή την ηλικία ούτε πια το σκέφτομαι».

znews.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα