Μην χασετε

Σuγκλονίζει η Άννα-Μαρία Βέλλη: «Με κλείδωσε στο δωμάτιο και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα»

Σokαρε η γνωστή youtuber και ηθοποιός Άννα – Μαρία Βέλλη, που συμμετείχε και στο Survivor, μιλώντας στο TEDx για την κακοποίηση που είχε υποστεί στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να παρουσιάσει και φωτογραφικό υλικό της ίδιας με μώλωπες.

 

«Η πραγματικότητα άρχισε να μου ρίχνει αρχικά μικρές σφαλιάρες – πριν από αυτόν – και μετά μεγαλύτερες. Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα «το παρελθόν μου δεν σε αφορά» εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι» περιγράφει η Άννα-Μαρία και σοκάρει.

Η γνωστή ηθοποιός και Instagramer αφηγείται το πιο σκληρό περιστατικό βίας που δέχθηκε. «Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα».

Advertisements

«Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο, συγγνώμη» πρόσθεσε η Άννα-Μαρία Βέλλη.

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα