Μην χασετε

Κριστιάννα Μπέτα για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Συζητάμε τα πάντα, ακόμα και τα εpωτικά μας. Με τη μητέρα μου και την αδελφή μου είμαστε πολύ δεμένες»

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Κριστιάννα Μπέτα στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της μίλησε για την ενασχόλησή της με την ζωγραφική, αλλά και για τη σχέση της με τη μητέρα της.

 

«Είναι η πρώτη μου ατομική έκθεση στην Αθήνα. Στην έκθεση θα έχω 35 έργα, τα όποια διατίθενται προς πώληση. Ο χρόνος που θα μου πάρει για ένα έργο έχει να κάνει με την έμπνευση αλλά και με το πόσο θα με δυσκολέψει στην πορεία. Έχω κάνει έργα μέσα σε μία μέρα, αλλά υπάρχουν και έργα που έχω κάνει δύο μήνες να τα τελειώσω», είπε αρχικά η Κριστιάννα Μπέτα.

«Έχω σπουδάσει στο πολιτικό της νομικής, μετά έκανα ένα μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά, μετά έφυγα Λονδίνο, όπου τελείωσα νομική. Η μαμά μου μου έλεγε να κάνω ότι θέλω και να είμαι ευτυχισμένη. Επειδή ζωγράφιζα από πάρα πολύ μικρή και με παρότρυναν να ασχολούμαι με την τέχνη. Την ημέρα που αποφάσισα να παραιτηθώ από την δουλειά μου στη νομική και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου, ήταν πολύ χαρούμενοι και οι δύο. Το ότι μεγάλωσε σε έναν σπίτι με καλλιτέχνη με επηρέασε», συμπλήρωσε η Κριστιάννα Μπέτα.

Advertisements

 

Όσον αφορά στη σχέση με την μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, η Κριστιάννα Μπέτα εξομολογήθηκε: «Με τη μητέρα μου και την αδελφή μου είμαστε πολύ δεμένες. Ήταν φανταστικό να μεγαλώνουμε όλες μαζί, στην αρχή ήταν και η γιαγιά μου και ήμασταν 4. Δεν νιώσαμε έλλειψη από την πατρική φιγούρα, γιατί και ο δικός μου μπαμπάς αλλά και της Ανδριάννας ήταν πάντα εκεί. Συζητάμε τα πάντα με την μητέρα μου, ακόμα και τα ερωτικά μας. Έχει συμβεί πολλές φορές η μητέρα μου να μου πει ότι κάποιος σύντροφος δεν κάνει για εμένα, αλλά και εγώ το ίδιο για εκείνη».

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα