Μην χασετε

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Νίκο Κοκλώνη – Με αυτόν τον τρόπο στηρίζει τους πλημμυροπαθείς

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια ανθρώπινη κίνηση προς τη Φαρκαδόνα, ένα χωριό στα Τρίκαλα που πλήγηκε από την έντονη κακοκαιρία Daniel. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζει τους πλημμυροπαθείς και κερδίζει τον σεβασμό.

Advertisements

O γνωστός δικηγόρος Στέλιος Σούρλας μίλησε στη «Super Kατερίνα» για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό του. Αποκάλυψε ότι ζήτησε βοήθεια από τον Ceo της Barking Well και ο Νίκος Κοκλώνης ανταποκρίθηκε άμεσα.

«Το πατρικό μου είναι ένα από τα 1200 που είναι κάτω από το νερό. Τα αυτοκίνητά μου, η περιουσία μου όλη είναι κάτω από 5 μέτρα νερό. Την Τετάρτη το βράδυ ήμουν υποψιασμένος και έβγαινα στο μπαλκόνι και έβλεπα το νερό.Άκουσα τον σκύλο μου να κλαίει και να πνίγεται. Βγαίνω έξω και βλέπω υο νερό μέχρι τον λαιμό του. Μέσα σε μισή ώρα το νερό έφτασε στα 40 εκατοστά. Δεν ήρθε μήνυμα από το 112 εκκενώστε τη Φαρκαδόνα. Κανείς δεν ήρθε να μας ενημερώσει. Ήταν όλοι απόντες. Αυτή τη στιγμή η Φαρκαδόνα Τρικάλων έχει καταστραφεί στο 80%.

Ζήτησα από τον Νίκο Κοκλώνη να στείλει ένα φορτηγό τρόφιμα και δέχτηκε, και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό, αύριο το πρωί θα είναι στο χωριό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα