Μην χασετε

«Αν ζούσε ο Αντώνης θα τον υιοθετούσα. Θα τον έπαιρνα σπίτι, δεν θα τον άφηνα»: Σπαράζει με τα λόγια της η Νένα Χρονοπούλου για τον 36χρονο Αντώνη

Η Νένα Χρονοπούλου είναι συντετριμμένη από την άδικη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στον Πειραιά. Ως μητέρα ενός παιδιού με νοητικά προβλήματα, δυσκολεύεται να κατανοήσει πώς μπόρεσαν κάποιοι άνθρωποι να στερήσουν τη ζωή από έναν συνάνθρωπό της με τόση αδικία. Σε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, η ίδια μας συγκλόνισε με τα λόγια της για τον 36χρονο Αντώνη, ο οποίος έχασε την ζωή του αναπάντεχα και άδικα από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon.

«Όλη η Ελλάδα θρηνεί ένα παιδί, έναν άγγελο, ένα παιδί από τα παιδιά μας γιατί όλοι οι γονείς πιστεύουμε ότι αν ο Αντώνης είχε τη δυνατότητα της αντίστασης δεν θα είχε χάσει τη ζωή του σήμερα. Αυτό το παιδάκι μπήκε στο πλοίο για να πάει στο σπίτι του, να επιστρέψει εκεί και επειδή τον ήξεραν, ήξεραν ότι μπορούν και να του επιβληθούν.

Του μίλησαν άσχημα και τον έσπρωξαν στον θάνατο. Δεν είναι κανένας καπετάνιος υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του πληρώματος, όταν δεν είναι μπροστά. Έχουμε φτάσει σε σημείο να βλέπουμε να πνίγεται κάποιος και να φεύγουμε» ανέφερε αρχικά η Νένα Χρονοπούλου.

«Ένας άνθρωπος με νοητική στέρηση παραμένει πάντα παιδί. Και 100 χρονών να φτάσει. Έχει νοητική στέρηση το παιδί μου, είναι 19 ετών αλλά είναι 3. Όλοι μάθαμε ότι ο Αντώνης ήταν καλός, πολύ γλυκός, ήταν το παιδί για τα θελήματα που σημαίνει ότι ήταν ένας προκομένος άνθρωπος.

Advertisements

Αυτό που θέλω να πω σε όλους είναι οι Αντώνηδες θα σώσουν τις ψυχές σας. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ένας άνθρωπος σπρώχνει έναν άνθρωπο έτσι. Έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να του αντισταθεί» τόνισε η Νένα Χρονοπούλου και ξέσπασε σε δάκρυα.

 

«Αν ζούσε ο Αντώνης θα τον υιοθετούσα. Θα τον έπαιρνα σπίτι, δεν θα τον άφηνα» δήλωσε η Νένα Χρονοπούλου.

 

tlife.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα