Μην χασετε

Keep it simple: Τα πιο αέρινα και άνετα outfits για το look της Κυριακής

Είναι η πιο χαλαρή μέρα της εβδομάδας, κι αν δεν έχεις πάει ακόμα διακοπές, η Κυριακή είναι σαφώς μία μικρή όαση μέσα στην καθημερινότητα του καλοκαιριού στην πόλη. Η μία λύση είναι να πας για μπάνιο, επομένως επιστρατεύεις μαγιό, καφτάνια και τα συναφή. Η άλλη λύση είναι να κάνεις τις βόλτες σε μέρη δροσερά και να βάλεις τα πιο άνετα και δροσερά σου ρούχα.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις ένα στιλάτο outfit. Αντίθετα, τα καλοκαιρινά trends σου δίνουν τόσες επιλογές που είναι δύσκολο να μην βρεις μία που θα ταιριάζει στο στιλ σου και θα σε βολεύει για τις μέρες που χρειάζεσαι ένα simple & chic σύνολο, όπως η σημερινή.

Vintage-inspired φορέματα, floral υφάσματα, two-piece outfits, ψάθινες, τσάντες, strappy mules ή sneakers και φυσικά η καλή σου διάθεση αρκούν για να ντυθείς όπως αρμόζει σε μία καλοκαιρινή Κυριακή που σε βρίσκει την πόλη. Παρακάτω, θα βρεις μερικά από τα πιο stylish outfits για την περίπτωση αυτή για να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις την δική σου εκδοχή.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα