Δεν μου αρέσει το ρήμα γερνάω δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ

 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς βιώνει την αποτυχία στη πορεία της, αποκαλύπτοντας πως αυτομαστιγώνεται.

“Με αυτομαστιγώνω στην αποτυχία, αλλά τη θεωρώ απαραίτητη για να βελτιώνομαι. Μιλάμε πάντα για αποτυχία μέσα στις επιτυχίες και αναφέρομαι στο θέατρο, όπου την έχω πληρώσει κιόλας. Τηλεοπτικά δεν έχω καμία αποτυχία”.

Σχετικά με το πώς καταφέρνει να είναι πάντα αδύνατη η Κάτια Δανδουλάκη είπε πως “είμαι στρατιώτης. Δεν μου αρέσει το ρήμα γερνάω. Μου αρέσει το ωριμάζω, μεγαλώνω. Έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου. Δεν είναι όλα εύκολα. Οι γυναίκες νομίζουν με ένα χάπι θα αδυνατίσουν. Όχι, έχω στερηθεί. Κάνω γυμναστική. Βάζω κρέμες από μικρή, από 16 χρονών. Όσον αφορά την αισθητική είμαι απολύτως υπέρ να κάνει η γυναίκα ότι νομίζει για να είναι πιο φρέσκια κι όχι για να γίνει κάποια άλλη. Είναι δουλειά και κόπος. Σήμερα που είχα συνέντευξη μαζί σας, δεν είπα να κοιμηθώ μια ώρα παραπάνω. Δεν άλλαξα το πρόγραμμά μου. Σηκώθηκα έκανα την γυμναστική μου. Έχω κάτι του στρατιώτη μέσα μου”.

  Περικλής Κονδυλάτος: «Το The Bachelor αν σε κάποιον δεν αρέσει μπορεί να μην το βλέπει. Δουλεύουν κάποιοι άνθρωποι εκεί με οικογένειες.»

Όσο για το χρόνο που περνάει και πώς το διαχειρίζεται απάντησε πως “είναι πολύ γελοίο για μια γυναίκα στα 40 να θέλει να είναι όπως στα 30 και να κυλιέται στα γρασίδια κάνοντας ερwτικές σκηνές. Αυτό χρειάζεται και μια επίγνωση του τι είμαστε και πως ωριμάζουμε. […] Έχουν χάσει τα πράγματα την ισορροπία τους, δεν είναι κανονικό αυτό που συμβαίνει τώρα”.

 

Από thetoc.gr