Advertisements

Στη Σόνια Καζόνι και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της στον Alpha.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο, τον Νίκο Κοκλώνη αλλά και την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης.

Advertisements

 

Με τον σύντροφό της είναι ήδη δύο χρόνια μαζί.

«Δεν έχω καταλάβει πώς έχουν περάσει αυτά τα χρόνια. Είμαι πάντα ερωτευμένη, δένομαι κάθε μέρα και περισσότερο με τον Φίλιππο. Αλλά επειδή δεν μου αρέσει να εξωραΐζω τις καταστάσεις, προφανώς δεν υπάρχουν –για κανένα ζευγάρι νομίζω– ιδανικές συνθήκες και μια τέλεια καθημερινότητα. Στις διακοπές, ναι, μπορεί να είναι όλα ιδανικά, αλλά όταν επιστρέφεις στη ρουτίνα σου και αρχίζουν οι δουλειές και οι υποχρεώσεις, υπάρχουν και στιγμές έντασης ή διαφωνίας, υπάρχουν τσακωμοί, υπάρχουν όλα. Είμαστε πολύ καλά, αλλά είμαστε και εμείς όπως όλα τα κανονικά ζευγάρια» λέει.

Μετά από δυόμισι χρόνια πλέον συζούν;

Advertisements

«Έχει ο καθένας το σπίτι του, αλλά η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες μέρες μένω στον Φίλιππο. Εξακολουθώ, όμως, να έχω και τον χώρο μου.
Έχουμε συζητήσει τη συγκατοίκηση, αλλά δεν έχουμε ακόμα ξεκινήσει να ψάχνουμε για ένα σπίτι μεγαλύτερο, που θα αρέσει και στους δύο. Έχουμε βολευτεί γιατί και τώρα ουσιαστικά συγκατοικούμε» εξηγεί.

 

Την απασχολεί το θέμα «οικογένεια και παιδιά»;

«Προς το παρόν βλέπω ότι αυτό δεν έρχεται και επειδή δεν μπορώ να κάνω μόνη μου κάτι για αυτό (γελάει), δεν το έχω καθόλου πια στο μυαλό μου. Το έχω απομυθοποιήσει όλο αυτό με τον γάμο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να βάλω νυφικό, αλλά πιστεύω στον Θεό και θα ήθελα την ευλογία του σε ό,τι κι αν κάνω. Από την άλλη, το θέμα του θρησκευτικού γάμου είναι κάτι που το συζητάς με τον άνθρωπό σου και σέβεσαι και τη δική του επιθυμία. Πλέον νιώθω πως για μένα η ολοκλήρωση της δικής μου ευτυχίας θα ήταν ένα παιδί και όχι ένας γάμος.

Διευκρινίζω πως εγώ νιώθω έτσι γιατί έχω φίλες που δεν θέλουν να κάνουν παιδί κι αυτό είναι η  δική τους επιλογή ευτυχίας. Δεν υπάρχουν κανόνες και ταμπέλες, ο καθένας κάνει και ονειρεύεται αυτό που τον γεμίζει και τον ευχαριστεί.

Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω μητέρα και τώρα περνάνε λίγο και τα χρόνια. Έχω κλείσει τα 36. Βλέπω πως δεν έχει έρθει ακόμα ένα μωρό και το σκέφτομαι, δεν σου το κρύβω. Από την άλλη, η αλήθεια είναι πως δουλεύω πάρα πολλές ώρες, έχω άλλες προτεραιότητες μέχρι στιγμής, δεν έχω χαλαρώσει κι εγώ καθόλου.

Αν θέλει ο Θεός, θα έρθει. Αν δεν έρθει από μόνο του, δεν σου κρύβω πως θα το προσπαθήσω γιατί είναι κάτι που το θέλω. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ. Αλλά θα πω και πάλι πως ο λόγος που θα το προσπαθήσω είναι γιατί εγώ το θέλω, όχι για κάποιο κοινωνικό “πρέπει”».

 

Advertisements

Πώς περιγράφει τον σύντροφό της;

«Ο Φίλιππος έχει έντονο δυναμισμό. Είναι πιο αυστηρός μαζί μου. Θα μπορούσα να πω πως είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου στα πάντα. Είναι απαιτητικός και θα σου πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται.

Νομίζω πως ο Φίλιππος μοιάζει στον μπαμπά μου. Δεν είναι τυχαίο που λένε πως συχνά οι γυναίκες αναζητούν έναν σύντροφο με στοιχεία του πατέρα τους. Ο Φίλιππος είναι επίσης ένας άνθρωπος που με κάνει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια όταν είμαι δίπλα του. Δεν εννοώ ασφάλεια οικονομική, αλλά ψυχολογική. Νιώθω πως είναι αυτός που ό,τι και να συμβεί θα μου κρατά το χέρι και θα είναι εκεί.

Όπως χαρακτηριστικά λέει: « Ως γυναίκα που έχω τη δουλειά ανάμεσα στις προτεραιότητές μου, θέλω και ο σύντροφός μου να ενδιαφέρεται για την καριέρα του. Το ποιος θα βγάζει περισσότερα και το ποιος λιγότερα καθόλου δεν με αφορά. Δεν θα μπορούσα να έχω έναν σύντροφο, ακόμα κι αν είχε μεγάλη οικονομική άνεση, που να προτιμά να κάθεται και όχι να εργάζεται. Δεν θα ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος».

 

Advertisements

πηγη