Μην χασετε

Κατερίνα Καινούργιου για τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια»

Advertisements

Για την προσωπική της ζωή ρωτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου σε ένα Q&Α που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Ανάμεσα στα ερωτήματα που της τέθηκαν ήταν κι αυτά που αφορούσαν στην προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα, στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μία από τις ερωτήσεις που της έκανε ένας follower ήταν αν η παρουσιάστρια νιώθει έτοιμη να μιλάει για τον χωρισμό της, με εκείνη να απαντά: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια… Δεν νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ για αυτό το θέμα».

Advertisements

Όταν ένας ακόλουθος, ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου γιατί αντιμετωπίζει τόση δυσκολία στα προσωπικά της, αφού φαίνεται τόσο υπέροχος άνθρωπος, η παρουσιάστρια έγραψε με χιούμορ: «Έλα μου ντε. Ίσως λάθος επιλογές… Ίσως να φταίω και εγώ».

Aν και η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια για τους ακριβείς λόγους που χώρισε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει κάποιες πληροφορίες πως στον επιχειρηματία δεν άρεσε η υπερβολική έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας και προτιμούσε να κρατάνε πιο χαμηλό προφίλ.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα