Μην χασετε

Κατερίνα Καινούργιου για πλαστικές επεμβάσεις: «Μπορεί να με δεις και να πεις ότι το έχω παρακάνει»

Ο τράπερ Hawk, καλεσμένος σε ένα podcast, τοποθετήθηκε λέγοντας πως οι γυναίκες σημερα κάνουν πλαστικές επεμβάσεις έχοντας ως πρότυπα βiζιτες των social media.

Advertisements

Αυτή τη δήλωση του τράπερ θέλησε να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της κάνοντας αναφορά στις δικές της πλαστικές επεμβάσεις:

«Η τοποθέτησή του ήταν τεκμηριωμένη. Μιλάνε για τη σύγχρονη κοινωνία, που έχουμε όλοι κάποια πρότυπα κυρίως του εξωτερικού. Ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που είπε, δεν έχει άδικο», είπε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω κάνει πλαστικές κι όταν ήμουν 17 χρονών αποφάσισα να αλλάξω τη μύτη μου. Δεν είχα κάποιο πρότυπο πριν 22 χρόνια, ούτε υπήρχε Instagram για να δω κάποια και να της μοιάσω. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου, ένιωθα άσχημα με τη μύτη μου κι ήταν ανατομικοί λόγοι. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και το έκανα. Όπως και στα 21 όταν αποφάσισα να βάλω στήθος ήταν γιατί δεν μου άρεσε. Δεν είδα πάλι κάτι στο Instagram. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν πλαστικές όταν κάτι δεν τους αρέσει».

Τέλος, συμφώνησε μαζί του σχετικά με τα πρότυπα των social media. «Συμφωνώ μαζί του ότι στα social ότι υπάρχουν κάποια πρότυπα που το έχουν παρακάνει. Υπάρχει πλαστικόμετρο. Δυστυχώς υπάρχει. Βλέπεις κάποιους να το έχουν παρακάνει και να έχουν ξεφύγει στα χείλη. Μπορεί να δεις εμένα και να πεις ότι το έχω παρακάνει», είπε κλείνοντας.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα