Μην χασετε

Αιμιλία Υψηλάντη: «Η ευθύνη απέναντι στην εγγονή μου είναι να ζήσω, δεν έχει ούτε γονείς ούτε αδέλφια»

Η Αιμιλία Υψηλάντη αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με την εγγονή της μετά τον θάνατο της κόρης της.

Advertisements

«Οι σχέσεις μου με την εγγονή μου είναι δύσκολες. Πολύ αγαπησιάρικες αλλά δύσκολες γιατί το χάσμα ανάμεσα στις γενιές είναι τεράστιο. Δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε τα νέα παιδιά, πιο πολύ μας καταλαβαίνουν εκείνα. Τι να της πω της εγγονής μου που είναι 30 χρόνων; Να κάνει παιδιά; Πολύ θα το ήθελα αλλά μου λέει “πώς θα τα μεγαλώσω αν δεν έχω τις κατάλληλες συνθήκες;”. Στη δική μου γενιά δεν ήταν έτσι».

«Η ευθύνη μου απέναντί της είναι να ζήσω γιατί η εγγονή μου δεν έχει ούτε πάτερα, ούτε μητέρα, ούτε αδέλφια. Εγώ που μεγάλωσα μέσα σε μεγάλη οικογένεια, δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι να είσαι ολομόναχο παιδί και έχει μόνο έναν άνθρωπο κοντινό. Η έγνοια της εγγονής μου όταν χάθηκε η κόρη μου, ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της. Δεν έχω βιώσει κάτι δυσκολότερο από πολλούς άλλους ανθρώπους, βέβαια βίωσα ένα αφύσικο γεγονός. Η μητέρα μου έλεγε ότι όσο δεν έχεις χάσει νεότερους ανθρώπους πρέπει να είσαι ευτυχισμένος. Αυτή η ευτυχία σε μένα δεν δόθηκε».

 

 

Η κόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη που πέθανε στα 55 της

Η Μαρίνα Υψηλάντη πέθανε αιφνιδίως στα 55 της χρόνια, τον Νοέμβριο του 2022. Ήταν κόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» κι αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.

Είχε αποκτήσει μια κόρη.

Σuγκινεi η Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν υπάρχει βάλσαμο στην απώλεια του παιδιού»

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα