Τα λόγια της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια, ύστερα από τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο σχολίασε το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisements

 

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είδα μια κοπέλα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Είναι φάουλ όλες του οι δηλώσεις αλλά βγήκε χθες στο δελτίο του ANT1, ζήτησε μια συγγνώμη, είπε αρκετά πράγματα λάθος αλλά ζήτησε μια μεγάλη συγγνώμη. Μια γυναίκα, όμως, η οποία στηρίζει τον σύντροφό της για μένα είναι άκρως συγκινητικό.

 

Ο σύντροφός της δεν κατηγορείται για κάποιο ποινικό αδίκημα, δεν έχει πράξει κάτι, ήταν κάποιες δηλώσεις λάθος, φάουλ για τις οποίες βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Οπότε, μιλώντας τώρα για την Βασιλική εμένα με συγκινεί το σθένος της, η δύναμη της, φαίνεται ότι είναι στεναχωρημένη. Να βγει και να στηρίξει τον άνθρωπό της και να πει ότι όντως έκανε λάθος αλλά είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος.

Είναι άλλο το ποινικό αδίκημα… Εάν μάθαινα ότι ο σύντροφός μου κατηγορείται για ποινικά αδικήματα, δεν ξέρω αν θα έβγαινα ποτέ να τον στηρίξω. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα! Εδώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό».

Advertisements
  Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω πέσει θύμα βιασμού. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε»

 

tlife.gr

Advertisements