Μην χασετε

Καταρρακωμένη η Άντζελα Δημητρίου: «Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου»

Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε στο J2US. Μια μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή, συνόδευσε την αγαπημένη της μητέρα στην τελευταία της κατοικία.

Advertisements

Το ζευγάρι του J2US ερμήνευσε το τραγούδι «Ο τελευταίος χορός», με την Άντζελα Δημητρίου, ντυμένη στα μαύρα, να τραγουδάει στίχους όπως «πως τα φέρνει έτσι η ζωή, δεν θα είμαστε ποτέ ξανά μαζί».

Αμέσως μετά το πέρας της σκηνικής εμφάνισης του ζευγαριού, ο παρουσιαστής του J2US αγκάλιασε τρυφερά τη λαϊκή τραγουδίστρια η οποία εμφανώς καταρρακωμένη συναισθηματικά παρέμεινε σχεδόν αμίλητη. «Ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου» αρκέστηκε να εκφράσει κατά τη διάρκεια των σχολίων της κριτικής επιτροπής.

Στην συνέχεια είπε λίγα λόγια για την απώλεια της μητέρας της. «Σταμάτη μου θέλω να πω, σε σένα και σε όλους, ότι ο καλλιτέχνης είναι πάντα ένας παλιάτσος. Ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Εγώ είχα χάσει τον αδελφό μου, τον πατέρα μου και τώρα έχασα το μεγαλύτερο μου στήριγμα. Την μάνα μου. Εύχομαι όμως, εκεί που την έχω στείλει, να είναι πολύ καλά».

 

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Γιατί η μάνα είναι μάνα, μία λέξη και δεν υπάρχει άλλη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου, να είστε όλοι καλά και να ξέρετε ότι το J2US συνεχίζεται. Δεν θα φύγω, θα είμαι κοντά σας» τόνισε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, το βράδυ του Σαββάτου, στον Alpha.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα