Μην χασετε

«Γιατί έγινες έτσι, έχασες τη φυσική σου ομορφιά»: «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια για την Καλομοίρα σε νέα της ανάρτηση

Η Καλομοίρα επέστρεψε στα social media με ένα νέο βίντεο με σκοπό να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της ένα απόσπασμα από το νέο της κομμάτι, το οποίο ερμηνεύει στο πιάνο.

Advertisements

Ωστόσο, το ενδιαφέρον ορισμένων δεν επικεντρώθηκε στη μουσική αλλά στην εμφάνιση της Καλομοίρας. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μακριά καστανά μαλλιά αλλά πολλοί σχολίασαν πως υπερβάλλει με τις αισθητικές επεμβάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

 

 

Από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσης του βίντεο, μερικοί από τους ακόλουθούς της σχολίασαν πως το πρόσωπό της φαίνεται να έχει υποστεί αλλαγές, πιθανόν λόγω μπότοξ.. «Γιατί έγινες έτσι, έχασες τη φυσική σου ομορφιά» και «αυτή δεν είναι η Καλομοίρα που ξέρω» είναι μερικά από αυτά τα σχόλια.

 

Δεν έλειψαν και οι φαν της, που θέλησαν να την υπερασπιστούν και τα «έβαλαν» με όσους επέκριναν την τραγουδίστρια για την εμφάνισή της. Πολλοί έγραψαν, ότι «είσαι πολύ όμορφη και φρέσκια» ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για το πόσο της πηγαίνει το λουκ με τα μακριά μαλλιά.

Advertisements

Μια follower έγραψε σε όσους αναφέρθηκαν στα φουσκωμένα χείλη της και τις αλλαγές στο πρόσωπό της: «Κόψτε πια τα σχόλια για την εμφάνιση της εσείς με τα 150 φίλτρα στις φωτο!! Κοντεύει τα 40 και έχει και τρία παιδιά και πάλι είναι θεά! Ξεκολλήστε από την Καλομοίρα του Fame Story πια!».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα