Μην χασετε

«Κάποιοι εκεί έξω μου λένε ότι είμαι άνδρας κι έχω γίνει γυναίκα»: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις, αναφέροντας πως δεν είναι η μόνη που έχει κάνει.

 

Η αγωγή που επιδεικνύουν οι Έλληνες επώνυμοι μπροστά στις κάμερες ήταν το θέμα που απασχόλησε σήμερα την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της με αφορμή τις δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη στην εκπομπή. Η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να επισημάνει ότι υπάρχει σχετικό μάθημα στο τμήμα Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΕΚΠΑ, από όπου αποφοίτησε.

Ακούγοντας τους υπόλοιπους να μιλάνε για τις σπουδές τους, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρνήθηκε να συμμετέχει διότι, όπως είπε, τον τελευταίο καιρό του φτάνουν μηνύματα ότι είναι αγράμματος.

Advertisements

 

«Βρε Ανδρέα μου, εδώ έξω μου λένε ότι είμαι άντρας κι έχω γίνει γυναίκα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Θα βγεις έξω και θα ακούσεις χίλια δύο» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε: «Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει η Καινούργιου είναι πλαστική. Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει πιο πολλές πλαστικές από εμένα, απλά δεν το έχουν πει».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα