Μην χασετε

«Χωρίς την μητέρα σου δεν θα τα κατάφερνες»: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα απαντά στα αρνητικά σχόλια

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης της Χριστιάννας Μπέτα με τον τίτλο «Through my eyes» και φυσικά, από το πλευρό της δεν έλειπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

 

 

Συγκινημένη αλλά και υπερήφανη για την κόρη της δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες: «Αυτό είναι που αγαπά, είναι το έργο της. Ζω από την πρώτη στιγμή της έμπνευση της κόρης μου στο σπίτι. Βεβαίως και είμαι συγκινημένη. Έχω ζητήσει από την Κριστιάνα να ζωγραφίσει κάτι για μένα, εννοείται αλλά δεν το κάνει».

Advertisements

«Είναι η πρώτη μου έκθεση στην Αθήνα που μπορώ να μοιραστώ αυτό που έχω κάνει με τον κόσμο. Δε με ενοχλούν τα σχόλια ότι τα έχω καταφέρει λόγω της μαμάς μου. Είμαι πολύ περήφανη που μεγάλωσα στο σπίτι που μεγάλωσα. Η μαμά μου κάνει ένα επάγγελμα που έχει μια έκθεση. Εννοείται ότι θα ακουστούν σχόλια και το θεωρώ πολύ φυσιολογικό. Δε με επηρεάζουν όμως, εγώ κάνω τη δουλειά μου, δημιουργώ και δεν ενοχλώ κανέναν», συμπλήρωσε με τη σειρά της η Χριστιάννα Μπέτα.

Εκτός όμως από τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον πρώην σύζυγό της και μπαμπά της Χριστιάνας, Τάκη Μπέτα, το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν celebrities από τον χώρου της υποκριτικής, της μουσικής, αλλά και της δημοσιογραφίας.

 

Η 28χρονη δημιουργός, που ντύθηκε casual για την περίσταση, με ριγέ cropped top και χαμηλοκάβαλο τζιν παντελόνι, πόζαρε στο φακό αγκαλιά με τη μητέρα της αλλά και τον πατέρα της, Τάκη Μπέτα.

Advertisements

Η BettaK., όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομά της, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Σπούδασε Νομική, αλλά γρήγορα την κέρδισε η τέχνη. Όπως είπε η ίδια: «Μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής μου αποτελεί η μουσική. Μέσα από την τέχνη μου θέλω να αποτυπώνω μελωδίες σε πίνακες. Η τέχνη είναι πολυδιάστατη. Έχει να κάνει με το να χρησιμοποιούμε όσες περισσότερες αισθήσεις μπορούμε. Αυτό προσπαθώ να μεταδίδω και εγώ μέσα από τα έργα μου».

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα