Μην χασετε

Η μόδα στα αξεσουάρ για το χειμώνα

Τα ποικίλα διαθέσιμα αξεσουάρ που κάθε φορά μας προσφέρει απλόχερα η μόδα της εκάστοτε σεζόν, είναι οι λεπτομέρειες εκείνες που έρχονται για να συμπληρώσουν τη συνολική μας εμφάνιση δίνοντας μια ξεχωριστή, ενδιαφέρουσα κι ενδεχομένως πιο «πικάντικη» πινελιά στο αποτέλεσμα.

Τα αξεσουάρ Χειμώνας 2016, περιλαμβάνουν πολλές διαφορετικές προτάσεις τόσο σε κοσμήματα όσο και σε άλλα συνοδευτικά της εμφάνισής μας όπως κασκόλ, εσάρπες, γάντια, ζώνες, κλπ, ερχόμενα όλα για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και στιλ και να μας δώσουν την ευκαιρία να πειραματιστούμε και να παίξουμε με το ντύσιμό μας. Από τα υπέροχα σχέδια κοσμημάτων μέχρι τα θηλυκά κομμάτια ένδυσης που συμπληρώνουν με κομψότητα και χάρη τα outfit για κάθε ώρα της ημέρας, έχεις αμέτρητες επιλογές και μπορείς να προσαρμόσεις τις τάσεις από τα αξεσουάρ Χειμώνας 2016 στο δικό σου προσωπικό στιλ και να είσαι πάντα στη μόδα.

Σφιχτά περιδέραια (choker) γύρω από το λαιμό

winter_2016_accessory_1_a winter_2016_accessory__1_b (1)
Ξεκινάμε την παρουσίαση στις τάσεις για τα αξεσουάρ Χειμώνας 2016 με την κατηγορία των κοσμημάτων και ως πρώτη αναφορά έχουμε τα σχέδια σε choker , δηλαδή πολύ σφιχτά περιδέραια που μοιάζουν με κολάρα τα οποία χρόνια πριν τα φορούσαμε κι έδειχναν σχεδόν γκόθικ, συχνά ως μαύρα πλαίσια τοποθετημένα χαμηλά στο λαιμό που μπορούσαν να συγκριθούν με σκλαβιά. Η συγκεκριμένη μόδα με τα choker φαίνεται πως έχει επιστρέψει αυτή τη φορά φέρνοντας πιο ελπιδοφόρα μηνύματα και όχι υποδηλώνοντας σχέση αφέντη-δούλου, αλλά δίνοντας μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Θα συναντήσουμε περιδέραια στη μορφή χρυσής αλυσίδας ελαφρώς χαλαρότερα, που προσθέτουν μια εκλέπτυνση στο ντύσιμο. Θα δούμε και choker που θυμίζουν γλυπτά κοσμήματα σε σχήμα από στριμμένο μέταλλο γύρω από το λαιμό δημιουργώντας ιδιαίτερα look. Πέρα από τα χρυσά και μεταλλικά κολάρα προτείνονται και δερμάτινα που συνδυάζουν έγχρωμα δερμάτινα κομμάτια και ραπτική από τα ‘60s . Μεγάλη υπόθεση αποτέλεσαν και τα κρυστάλλινα statement choker με μια πανκ πινελιά και μια επιτήδευση στο στιλ τους. Παρουσιάζονται και πιο λεπτά φίνα κομμάτια με έγχρωμα στολίδια και φόντο από εξωτικά δέρματα ζώων. Τέλος, είδαμε σε choker φούντες και tribal μοτίβα που αξίζει να αναφερθούν με δίκλωνα επίχρυσα στιλ.

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα