Πότε θα γίνει η βάπτιση της μικρής Μπιάνκα;

Advertisements

Την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε με την κόρη της αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο Tv Έθνος.

«Η πιο άσχημη ήταν όταν ήταν οκτώ μηνών και κόλλησε Η1Ν1. Ημουν μαζί της ξύπνια δεκαέξι μέρες. Την είχα στην αγκαλιά μου και δεν κοιμόμουν. Δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ήμασταν αυτοκόλλητες, και από εκείνη τη στιγμή και μετά είναι άλλος ο δεσμός μας», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αποκάλυψε και την πιο γλυκιά στιγμή μαζί της, επισημαίνοντας: «Ο θηλασμός ήταν μια στιγμή πολύ γλυκιά. Επίσης, όταν άρχισε να επικοινωνεί, μου έπιασε το πρόσωπο, με χάιδεψε και τώρα πια που μιλάει κανονικά έχω… λιώσει. Είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου».

Advertisements

Ακόμα, αναφέρθηκε και στα παιδιά του άντρα της, για τα οποία είχε δηλώσει πριν γεννήσει την κόρη της ότι είναι και δικά της παιδιά. «Εννοείται αυτό. Είναι ένα κομμάτι του άντρα μου, και τον άντρα μου τον λατρεύω. Μεγαλώσαμε την οικογένειά μας, η Μπιάνκα είναι η αδελφούλα τους και δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω από τη μικρή Μπιάνκα. Ούτε καν να το σκεφτώ. Είναι τα καλύτερα αδελφάκια του κόσμου. Η Μπιάνκα είναι πολύ τυχερή που έχει αυτά τα αδελφάκια», δήλωσε με ειλικρίνεια.

Όσο για το αν έχουν αποφασίσει πότε θα βαφτίσουν τη μικρή Μπιάνκα, ομολόγησε: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, κάποια στιγμή θα το κάνουμε. Μάλλον την άνοιξη. Θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Έχουμε και οι δύο ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα αυτήν τη στιγμή».

faysbook.gr

Advertisements