Μην χασετε

Η 44χρονη Μαρία μητέρα ενός παιδιού που το μεγαλώνει μόνη της, νίκησε τον καρκίνο του μαστού!

Η αγάπη του κόσμου έκανε ακόμα μι αφορά το θαύμα της και βοήθησε την 44χρονη Μαρία, μητέρα ενός παιδιού που το μεγαλώνει μόνη της, να νικήσει τον καρκίνο του μαστού.

Advertisements

Σύμφωνα με ανάρτηση της ΜΚΟ «Πράξη Αγάπης», η Μαρία παλεύει με τον καρκίνο από τα 29 της, όπου και διαγνώστηκε με μυελώδες καρκίνωμα του θυρεοειδή, ενώ πριν από μερικούς μήνες, ο γιατρός της εντόπισε μία ύποπτη μάζα στο δεξί της μαστό.

 

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Για άλλη μια φορά, νίκησε η αγάπη και η αλληλεγγύη!

Χάρη στην ευαισθητοποίηση και την πολύτιμη συνεισφορά σας, καταφέραμε να αποπληρώσουμε την επέμβαση αφαίρεσης όγκου, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα η Μαρία, όπως και τα υπόλοιπα ιατροφαρμακευτικά της έξοδα που αδυνατούσε μέχρι πρότινος να εξασφαλίσει.

Η 44χρονη μητέρα παλεύει με τον καρκίνο από την ηλικία των 29 ετών, όπου και διαγνώστηκε με μυελώδες καρκίνωμα του θυρεοειδή, ενώ πριν από μερικούς μήνες, ο γιατρός της εντόπισε μία ύποπτη μάζα στο δεξί της μαστό, η οποία έπρεπε να αφαιρεθεί άμεσα. Ευτυχώς, όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Ωστόσο οι ανάγκες για την 44χρονη μονογονέα δε σταματούν εδώ. Τα προβλήματα υγείας είναι πολλά. Εξετάσεις, φάρμακα, επισκέψεις σε γιατρούς και ένα παιδί που πρέπει να μεγαλώσει μόνη της.

Χάρη σε όλους εσάς, καταφέραμε να προσφέρουμε μια χείρα βοηθείας σ’ αυτή τη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, που όλα αυτά τα χρόνια παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια. Είμαστε εδώ, για κάθε παιδί και για κάθε ενήλικα που περνά δύσκολες ώρες.
Είμαστε ενωμένοι!».

Advertisements

 

mama365.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα