Μην χασετε

«Το κοριτσάκι μας αποφάσισε να γεννηθεί στο αυτοκίνητο. Όλα πήγαν καλά»

Γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο, πριν φτάσει στο νοσοκομείο της Λαμίας από το Καρπενήσι!

Η γέννα ήταν προγραμματισμένη, αλλά…

Οι δύο γονείς ξεκίνησαν από το Καρπενήσι, όπου μένουν, για την κλινική στη Λάρισα, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει η γέννα.

Τα νερά, όμως, έσπασαν στο δρόμο και, σε επικοινωνία με τον γιατρό τους, αποφάσισαν να μπουν στη Λαμία.

«Τέλος καλό, όλα καλά», λένε με ένα στόμα οι ευτυχισμένοι γονείς, που περιγράφουν τα όσα έζησαν την 1η Οκτωβρίου, στην πιο ξεχωριστή περιπέτεια της ζωής τους, που είχε ευχάριστο τέλος.

Advertisements

«Εκείνη τη μέρα με έπιασαν οι πόνοι και, σε συνεννόηση με το γιατρό μας, ετοιμάσαμε τα πράγματα και ξεκινήσαμε για την κλινική στη Λάρισα, όπου ήταν προγραμματισμένο να γεννήσω», περιγράφει η μητέρα, που μαζί με το σύζυγό της μένουν στο Νόστιμο Ευρυτανίας, ένα χωριό λίγο έξω από το Καρπενήσι.

«Στο ύψος της Βίτωλης Φθιώτιδας έσπασαν τα νερά. Στα φανάρια του Σταυρού, είχε φτάσει και ο γιατρός μου, που με εξέτασε και μου είπε ότι θα πρέπει να γεννήσω στο Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς δεν υπήρχε χρόνος για μεγαλύτερο ταξίδι. Έτσι, πήραμε τον Περιφερειακό για το συγκεκριμένο Νοσοκομείο, μπροστά ο γιατρός και πίσω εμείς», προσθέτει η μαμά, περιγράφοντας την περιπέτειά τους.

Η βιαστική μπεμπούλα

Τελικά, η μπέμπα αποδείχτηκε ακόμα πιο βιαστική και στην τελευταία στροφή του Περιφερειακού, από όπου φαίνεται και το Νοσοκομείο της Λαμίας, το ζευγάρι σταμάτησε και ενημέρωσε το γιατρό ότι το παιδί φτάνει. Ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο, όμως, όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, το αγγελούδι ήταν ήδη στην αγκαλιά της μαμάς του.

«Τότε ξεκινήσαμε πομπή, ασθενοφόρο, εμείς και ο γιατρός μου για το Νοσοκομείο Λαμίας, όπου αμέσως με ανέλαβαν για να κοπεί ο ομφάλιος λώρος και όλα όσα έπρεπε να γίνουν», είπε στο Lamiareport η κα. Διώτη.

Το μωράκι, ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι, γεννήθηκε 3.100 γραμμάρια. Έμεινε μαζί με τη μαμά της 4 ημέρες στο Νοσοκομείο και πλέον είναι στο Νόστιμο Ευρυτανίας, μαζί με τους ευτυχισμένους γονείς της και τον 1,5 έτους αδερφό της.

Advertisements

«Ήταν μια πραγματική περιπέτεια και ήθελα να τη μοιραστώ με άλλους γονείς. Όλα πήγαν καλά. Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους δίπλα σου και τους ευχαριστώ όλους που κινητοποιήθηκαν για να έρθει το μωρό μου με ασφάλεια στον κόσμο», σημείωσε η κα. Διώτη.

 

infokids.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα