Μην χασετε

Happy B-edrooms: Πολύχρωμα μοντέρνα παιδικά δωμάτια

Ο Einstein έχει πει “Μοναδικό κίνητρο της επιστημονικής μου δουλειάς είναι η ακατανίκητη επιθυμία μου να κατανοήσω τα μυστικά της φύσης. Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο ταλέντο, είμαι απλώς παθιασμένα περίεργος.” Θα πείτε τη σχέση έχει αυτό με τα παιδικά δωμάτια; Τεράστια. Το παιδικό δωμάτιο είναι ο χώρος που ένα παιδί ζει και μεγαλώνει. Προσλαμβάνει διάφορες εικόνες που το βοηθούν να αναπτύξει κοινωνικές δεξιότητες και όχι μόνο.

Advertisements

Για να ενισχύσετε την περιέργεια του και να το βοηθήσετε να ανακαλύψει τον κόσμο θα πρέπει το δωμάτιο να είναι πλούσιο σε ερεθίσματα. Να αποτελεί το έναυσμα για περαιτέρω μάθηση. Έντονα χρώματα, αντικείμενα με διαφορετικές υφές, τοιχογραφίες, φως, παιχνίδια, βιβλία είναι μόνο μερικά απ΄τα πράγματα που θα πρέπει να υπάρχουν σ΄ένα παιδικό δωμάτιο.

Δημιουργήστε μοναδικές γωνιές όπου το παιδί θα μπορεί να χαλαρώνει και να διαβάζει. Εμείς βρήκαμε για εσάς μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις παιδικών δωματίων όπου κυριαρχεί το χρώμα, η αρμονία και φυσικά η φαντασία.

b62a3f5488b72325e8275d32fbd3a407bedroom-1bedroom-2bedroom-3bedroom-4bedroom-5bedroom-6bedroom-7bedroom-8bedroom-9bedroom-10bedroom-11

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα