Μην χασετε

H Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί την Μαρία Κάλλας σε μια ταινία για την ζωή της: «Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση»

«Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση»

Advertisements

 

Με τη ζωή της διάσημης Ελληνίδας σοπράνο Μαρία Κάλλας θα ασχοληθεί στη νέα του ταινία ο Χιλιανός σκηνοθέτης των ταινιών Jackie και Spencer, Πάμπλο Λαρέν.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινές μαρτυρίες και σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα αφηγηθεί την «ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία» της ζωής μιας από τις μεγαλύτερες σοπράνο της όπερας στον πλανήτη.

Μάλιστα έχει καταλήξει και στο όνομα της ηθοποιού που θα την υποδυθεί και δεν είναι άλλη από την Αντζελίνα Τζολί.

 

Η ταινία που θα τιτλοφορείται «Μαρία» βασίζεται σε σενάριο του δημιουργού των Peaky Blinders, Στίβεν Νάιτ.

«Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση», ήταν η δήλωση της Αντζελίνα Τζολί. «Ο Πάμπλο Λαρέν είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου δοθεί η ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας μαζί του, και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο», συμπλήρωσε η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ.

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα