Μην χασετε

Κατερίνα Βρανά: «Στην Ελλάδα είμαστε κάφροι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στη ράμπα αναπήρων. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακούβες»

«Όχι να είσαι ανάπηρος, να σπάσεις το πόδι σου, δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στην Ελλάδα.»

 

Η Κατερίνα Βρανά έχει μιλήσει αρκετές φορές για την περιπέτεια της υγείας της που είχε ως αποτέλεσμα να κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο ξεκαθάρισε: «Εμείς έχουμε σωματικές βλάβες, την αναπηρία τη δημιουργεί η ανεπάρκεια του κράτους να μας λάβει στα υπόψιν του».

 

Advertisements

Στη συνέχεια η Κατερίνα Βρανά αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες στην Ελλάδα.

«Στην Ελλάδα το ένιωθα από πριν αυτό, ταξίδευα πολύ συχνά με βαλίτσα που είχε ροδάκια, στην Αθήνα δεν μπορείς να την κυκλοφορήσεις. Μπράβο στις γιαγιάδες που πάνε στη λαϊκή με καρότσι! Όχι να είσαι ανάπηρος, να σπάσεις το πόδι σου, δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στην Ελλάδα. Όλα τα μαγαζιά έχουν ένα σκαλοπατάκι μπροστά στην είσοδο, όλοι ξέρουμε για τα χάλια των πεζοδρομίων. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακούβες, και επειδή είμαστε κάφροι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στη ράμπα αναπήρων. Η ίδια μου η μητέρα έχει παρκάρει κλείνοντας ράμπα αναπήρων», ανέφερε η Κατερίνα Βρανά στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα