Μην χασετε

Γυναίκα στα 39 της χρόνια γέννησε κορίτσι μετά από 10 αγόρια στη σειρά

Φυσικά, δεν είναι όλα ρόδινα αλλά στο στο τέλος της μέρας, αυτό που έχτισαν δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο.

 

Τα παιδιά είναι αληθινή ευλογία και όσα περισσότερα έχει κανείς τόσο μεγαλύτερη είναι η χαρά μέσα στο σπίτι του. Ακόμη και αν είναι όλα αγόρια ή όλα κορίτσια, όπως συνέβη με αυτήν τη μαμά απ’ τη Σκωτία που γέννησε 10 φορές, αλλά παρέμενε μέχρι πρόσφατα η μοναδική γυναίκα της οικογένειας! Κι όμως, μετά από αυτό το αξιοπερίεργο, η ζωή της επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη: την 11η φορά που γέννησε, έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο κοριτσάκι και οι ισορροπίες στο σπίτι ίσως να αλλάξουν λίγο.

Πριν λίγα χρόνια, η Αλέξις Μπρετ γέννησε το 10ο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι. Ταυτόχρονα, έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της Βρετανίας που έφερε στον κόσμο 10 αγόρια σερί. Κάπου εκεί, νόμιζε ότι ότι είχε κλείσει ως μητέρα, αλλά λογάριασε χωρίς το ενδέκατο που πριν το καταλάβει ήταν καθ’ οδόν…

Advertisements

Έτσι, στα 39 της χρόνια, η Αλέξις έγινε μαμά 11 παιδιών, 10 αγοριών και ενός κοριτσιού, κάτι που έδωσε πολύ μεγάλη χαρά σε ολόκληρη την οικογένεια. Μάλιστα, σύμφωνα με τους γονείς – που πρέπει να απόκτησαν τρομερή υπομονή με 10 αγόρια στο σπίτι – τα αδέλφια της μικρής Κάμερον ασχολούνται πολύ μαζί της, την φροντίζουν και είναι πολύ πιο προσεκτικοί με τη συμπεριφορά τους γενικότερα. Ακόμη ένα καλό νέο για τους ευτυχείς γονείς που απ’ ότι λένε δεν περίμεναν να κάνουν κορίτσι με την 11η, νιώθουν υπέροχα, αλλά ίσως είναι η στιγμή να σταματήσουν και να χαρούν την οικογένειά τους στο… μέγεθος που είναι τώρα.

 

Κι επειδή πολλοί πιστεύουν ότι το να φροντίσεις μια τόσο μεγάλη οικογένεια δεν γίνεται χωρίς επιδόματα ή άλλη βοήθεια, η Αλέξις τονίζει ότι ο πατέρας των παιδιών έχει μια καλή δουλειά κι έτσι δεν δικαιούνται κανένα επίδομα, ενώ κι εκείνη μπορεί να δουλέψει part-time, αφού τα παιδιά που είναι πια από λίγων μηνών έως 17 ετών, μπορούν να κρατήσουν το σπίτι μια χαρά και να προσέξουν ο ένας τον άλλον.

Φυσικά, δεν είναι όλα ρόδινα. Πολλές φορές οι δύο υπερπολύτεκνοι γονείς έχουν αναρωτηθεί πως θα τα βγάλουν πέρα με τόσα παιδιά και τόσα έξοδα, αλλά τα καμάρια τους καταφέρνουν πάντα να τους ζεστάνουν την καρδιά και να ανανεώσουν το κουράγιο τους. Και να τους υπενθυμίσουν με τον πιο γλυκό τρόπο πως, στο τέλος της μέρας, αυτό που έχτισαν δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο.

 

Advertisements

mama365.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα