«Δεν είναι αλήθεια ότι εγκατέλειψα το θύμα»

Για το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη πριν λίγο καιρό και για το οποίο κατηγορήθηκε ότι χτύπησε και παράτησε νεαρό μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο «ΕΓΩ Weekly».

O ηθοποιός πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ μετά την περιπέτειά του στην άσφλατο εξομολογήθηκε πως «ήταν μια άτυχη, ηλίθια στιγμή, που, ευτυχώς έμεινε στο ατύχημα και δεν έγινε δυστύχημα. Θέλω να ζητήσω άλλη μια φορά συγνώμη στο παλικάρι και σε όσους άθελά μου πλήγωσα, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι εγκατέλειψα το θύμα. Δεν είναι στον πολιτισμό και την κουλτούρα μου κάτι τέτοιο».

Μάλιστα, τόνισε πως «θα με στοιχειώνει πάντα το ότι πήγα να χτυπήσω έναν άνθρωπο. Δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Έκανα ένα τραγικό λάθος. Καταρχήν, φύσει και θέσει, είμαι άνθρωπος που γυμνάζεται, δεν πίνει, έχω αυτή την αντίληψη ζωής. Είχα πιει, με πείραξε κι έκανα αυτό το απίστευτο πράγμα. Ζήτησα συγνώμη από το παλικάρι, με το οποίο μιλάω συνέχεια κάθε μέρα και από όποιον άλλο στεναχώρησα. Εγώ πιστεύω ότι οτιδήποτε έρχεται μπροστά μας είναι για να μας κάνει καλό. Πρέπει να παρατηρούμε αυτό που μας συμβαίνει, για να μαθαίνουμε, να εξελισσόμαστε. Πιστεύω ότι μέσα από αυτό θα γίνω καλύτερος άνθρωπος»

star.gr