Μην χασετε

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού: «Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα, νομίζαμε και νιώθαμε κάποιας αξίας.»

Advertisements

Η Κατερίνα Γερονικολού έκανε μία ανάρτηση, αποκαλύπτοντας πως μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη έπεσαν θύματα κλοπής.

Στο Μπαλί απολαμβάνουν τις διακοπές τους η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει το μπάνιο στις εξωτικές παραλίες του νησιού της Ινδονησίας και τοπικά εδέσματα.

Ωστόσο τους συνέβη κάτι που θα μπορούσε να τους χαλάσει τη διάθεση. Η Κατερίνα Γερονικολού σε ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, φτάνοντας στην Ινδονησία έχασαν τις βαλίτσες με όλα τους πράγματα.

Το σενάριο αυτό θα μπορούσε να είναι για πολλούς από εμάς εφιαλτικό, αλλά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχασαν το χαμόγελό τους, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να δενόμαστε συναισθηματικά με τα υλικά αγαθά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός αυτή δεν είναι μόνη υλική απώλεια που είχαν φέτος, καθώς είχαν πέσει και θύμα διάρρηξης στο σπίτι όπου ζουν.

 

Advertisements

Κατερίνα Γερονικολού: «Το μάθημα είναι να μη στηρίζεσαι σε αντικείμενα»

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα.
Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας.
Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα.
Φέτος είναι η χρόνια που το «μάθημα»είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους.
(Και ζωάκια..!)»,
 έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού στην ανάρτησή της.

gr.hellomagazine.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα