Η περίοδος των γαμήλιων εκδηλώσεων και των βαφτίσεων έχει φτάσει και όλες λίγο πολύ έχουμε κάπου να πάμε. Τι να φορέσουμε όμως και πως να το συνδυάσουμε; Ένα από τα πιο συνηθισμένα και άκρως θηλυκά σύνολα είναι τα φορέματα για γάμο ή βάφτιση, που αποτελούν από μόνα τους ένα ολοκληρωμένο outfit. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ, καθώς και το ανάλογο τσαντάκι.

Τα φορέματα για γάμο ή βάφτιση έχουν ποικίλα σχέδια, υφές και χρώματα. Τόσο τα κοντά όσο και τα μακριά φουστάνια μπορούν να δημιουργήσουν μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Επιλέξτε κάποιο σε παλ αποχρώσεις ή και σε έντονες, με σχέδια ή χωρίς, είτε επενδύστε σε μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής όπως είναι οι ρίγες ή το πουά.

Μια ακόμα ωραία επιλογή για μια επίσημη εμφάνιση αποτελεί και η δαντέλα. Φορέματα που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από δαντέλα ή έχουν κομμάτια στο όλο σύνολο, τα οποία συνδυάζονται με απλό ύφασμα, μουσελίνα, διαφάνεια, ταφτά ή σατέν υφές.

Υπέροχες επιλογές αποτελούν επίσης τα φορέματα με ανοιχτή πλάτη, με έναν ώμο ή και με χαμόγελο. Ότι κι αν επιλέξετε να φορέσετε, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό αν συνδυαστεί με ένα υπέροχο ζευγάρι ψηλά πέδιλα ή και φλατ (ανάλογα και με το μέρος στο οποίο γίνεται η εκδήλωση), πλατφόρμες, αλλά και υπέροχα peep toe. Τέλος, ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με ένα μικρό τσαντάκι τύπου φακέλου, clutch ή και κρεμαστό, ότι σας βολεύει.

Δείτε λοιπόν 22 υπέροχες ιδέες με φορέματα για γάμο ή βάφτιση και πάρτε ιδέες!

foremata-gia-gamo-vaftisi-03