Ένα βιαστικό μωράκι δεν περίμενε τους γονείς του να πάνε στο μαιευτήριο και γεννήθηκε στην κουζίνα του σπιτιού τους με τη βοήθεια του μπαμπά του.

Advertisements

 

Η μητέρα της, Eliza, ήταν 40 εβδομάδων όταν ένιωσε τις πρώτες συσπάσεις. Αμέσως ξύπνησε τον σύζυγό της και άρχισε να ετοιμάζεται για να πάει στο μαιευτήριο. Πίστευε ότι είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή της, καθώς στο πρώτο της παιδί η όλη διαδικασία είχε κρατήσει 18 ώρες, όμως, η κόρη της είχε άλλα σχέδια.

«Έφτιαχνα τα μαλλιά μου, όταν έσπασαν τα νερά. Ο άντρας μου είχε χάσει την υπομονή του επειδή καθυστερούσα και είχε ήδη καλέσει ασθενοφόρο. Ήμουν στην κουζίνα, όταν του φώναξα να έρθει να πιάσει το μωρό».

Advertisements

Ο μπαμπάς ξεγέννησε την γυναίκα του στο πάτωμα της κουζίνας με τη βοήθεια των τραυματιοφορέων που έφτασαν αρκετά λεπτά αργότερα. Σε συνέντευξη που έδωσε λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης του, παραδέχτηκε ότι η καθυστέρηση της συζύγου του αποδείχτηκε σωτήρια.

«Αν είχαμε ξεκινήσει για το νοσοκομείο δεν νομίζω ότι θα τα είχαμε καταφέρει. Θα ήταν πολύ επικίνδυνο», είπε και πρόσθεσε ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία.

 

Advertisements
Advertisements