Όπως και κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος τα μαγιό αποτελούν το νούμερο ένα γυναικείο αξεσουάρ, στο οποίο επενδύουμε όλη μας τη φαντασία καθώς θέλουμε να εντυπωσιάζουμε σε κάθε μας βήμα. Ο βασικός κανόνας για να επιλέγετε μαγιό πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι οι τάσεις της μόδας, αλλά ο σωματότυπό σας.

Είναι γεγονός ότι για το φετινό καλοκαίρι η απόλυτη τάση είναι τα ολόσωμα μαγιό… και όμως μην ξαφνιάζεστε! Μπορεί τα ολόσωμα μαγιό εδώ και χρόνια να θεωρούνται oldfashionstatement, όμως φέτος έχουν επανέλθει δυναμικά χαρίζοντας στις καλοκαιρινές μας βουτιές τον αέρα μιας vintage εποχής. Τα ολόσωμα μαγιό καλύπτουν σημεία που ενδεχομένως να μην μας αρέσουν πάνω στο κορμί μας, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο σέξι, όσο χρειάζονται…

New-Sexy-Push-Up-Padded-Bra-One-Piece-Swimsuit-Cut-Out-Swimwear-Women-Bandage-Dress-Bathing

Το μόνο αρνητικό που παρουσιάζουν τα ολόσωμα μαγιό είναι ότι δεν σας χαρίζουν όμορφο μαύρισμα όπως ένα bikini με Brazilian bottom!

Τα Brazilian cut, εδώ και 3-4 χρόνια αποτελούν ένα κομμάτι statement που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Τα brazil μαγιό είναι αλήθεια ότι απευθύνονται σε πιο νεαρές ηλικίες, ωστόσο αν πιστεύετε ότι μπορείτε να το υποστηρίξετε κανείς δεν σας απαγορεύει και να το φορέσετε.

Αυτό που σας συμβουλεύουμε είναι να το brazil μαγιό που θα επιλέξετε να είναι κατασκευασμένο από ένα σταθερό και μαλακό υλικό, ώστε να μην πιέζει άσχημα το δέρμα και να καλύπτει όσο χρειάζεται! Το καλό με τα brazil μαγιό είναι ότι είναι εξαιρετικά οικονομικά οπότε και μπορούμε να τα προμηθευτούμε σε πολλά χρώματα, ώστε να κάνουμε διάφορους συνδυασμούς, ενώ ταυτόχρονα μας χαρίζουν εντυπωσιακό μαύρισμα.

Εκτός από το brazil μαγιό για τις πιο τολμηρές υπάρχουν, φυσικά, και τα στρινγκ μαγιό. Περισσότερο αποκαλυπτικά τα οποία χαρίζουν ακόμη πιο εντυπωσιακό μαύρισμα. Η νέα τάση, ωστόσο, είναι τα microbikini.

Γνωρίστε τα πιο sexy γυναικεία μαγιό μέσα από το online κατάστημα Themooncat.com