Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ύστερα από τουλάχιστον τέσσερα χρόνια, παραχώρησε η Ευγενία Μανωλίδου στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την εκπομπή Love It.

Advertisements

 

Σε αυτή, η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη, αποκάλυψε την επιθυμία της να φύγει μόνιμα για το εξωτερικό με την οικογένειά της, ενώ μίλησε και για το μέλλον της στην τηλεόραση.

«Το 2016 ήθελα να φύγουμε για το εξωτερικό. Γιατί είχα δουλειά εγώ. Ήθελα να μετακομίσουμε μόνιμα στην Αμερική και προσπαθούσα πάρα πολύ να πείσω τον Άδωνι. Δεν ένιωσα απογοήτευση, απλά εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε με τελείως διαφορετικά δεδομένα τον καλλιτέχνη, στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά για την αξία σου. Δεν μπορούσα να κάνω συναυλίες, γιατί οι ορχήστρες ήταν κρατικές και απαραιτήτως ο υπουργός πρέπει να έχει γνώμη και βάζει τη γυναίκα του. Στην Ελλάδα σε κρίνουν αναλόγως του κόμματος που ψηφίζεις. Εκεί κρίνεται η δουλειά σου», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Η μουσική έχει σταματήσει για εμένα. Δεν γίνεται , είναι κάτι που χρειάζεται την αμέριστή σου προσοχή και συγκέντρωση και δουλειά συνεχώς».

 

Advertisements

«Το κεφάλαιο τηλεόραση δεν είναι μέσα στα σχέδιά μου. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο. Κάνω τόσα πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Πάντα έλεγα ότι δεν θα έκανα για πάντα τηλεόραση. Δεν ήταν ποτέ στα σχέδια μου, δεν ήταν η δουλειά μου, δεν ήταν κάτι το οποίο είχα ποτέ ονειρευτεί να ασχοληθώ. Απλά προέκυψε, το χρειαζόμουν και το έκανα. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είμαι ευγνώμων που πέρασα από αυτή την πορεία και αυτό ήταν. Δεν με χρειάζεται άλλο η τηλεόραση», κατέληξε.

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements