Μην χασετε

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022: Πώς θα είναι η νέα χρονιά σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αγαπημένοι μου φίλοι το 2022 είναι μία χρονιά η οποία έχει ιδιαίτερο αστρολογικό ενδιαφέρον, καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν νέες πλανητικές διελεύσεις, οι οποίες θα αλλάξουν την ενέργεια, τις προτεραιότητες αλλά και τη διάθεση όλων μας.

Advertisements

 

Η πρώτη σημαντική αστρολογική διέλευση θα είναι αυτή του Δία ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά -τους Ιχθύς- από την πρώτη ημέρα του έτους έως και τις 10/5 και μετά αφού κάνει ένα διάλειμμα περνώντας το ζώδιο του Κριού, θα επιστρέψει ανάδρομος στους Ιχθύς από τις 28/10 έως τις 20/10. Η νέα θέση του Δία θα είναι πάρα πολύ βοηθητική σε γενικότερο πλαίσιο καθώς δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που θεωρείται «σπίτι» του, κάτι που δείχνει πως θα είναι εύκολο να εκφράσει τις θετικές ποιότητες του και να βοηθήσει σημαντικά τις καταστάσεις και κυρίως τη ψυχολογία μας.

Ζητήματα τα οποία σχετίζονται με συλλογικές δράσεις, εθελοντισμό, την προσφορά βοήθειας στους ανθρώπους γύρω μας και την προστασία των πιο ευάλωτων ανθρώπων, θα βρίσκονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσουμε ότι όλο και περισσότεροι θα αρχίσουν να παίρνουν μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες, εθελοντικούς σκοπούς και κοινωνικές δράσεις καθώς ένα χαρακτηριστικό του Δία σε αυτό το ζώδιο είναι η ενσυναίσθηση. Ένα διάστημα το οποίο αξίζει να προσεχθεί είναι αυτό της συνόδου του με τον Ποσειδώνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 12/4 όμως η επιρροή της θα ξεκινήσει από το Μάρτιο.

 

Ο Δίας/Ποσειδώνας θα συναντηθούν στην 23η μοίρα των Ιχθύων επηρεάζοντας περισσότερο το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων και τα σενάρια για αυτή τη σύνοδο είναι πολλά. Στη θετική της έκφραση είναι πάρα πολύ πιθανό να ενισχύσει την πνευματικότητα και την ανάγκη της επαφής μας με το «Θείο», κάτι που θα μας βοηθήσει να αντλήσουμε πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα. Στην αρνητική της έκφραση δεν αποκλείεται να «φουσκώσει» φρούδες ελπίδες, υποσχέσεις και να δημιουργήσει ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το νερό.

Από τις 11/5 έως και τις 27/10 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Κριού δημιουργώντας το μονοπάτι μιας νέας εκκίνησης, δίνοντας μας το έναυσμα και τη διάθεση να αναλάβουμε δράση, να κάνουμε πράγματα και να πάρουμε την τύχη καταστάσεων που μας απασχολούν στα χέρια μας. Ο Δίας σε αυτό το πύρινο ζώδιο θα είναι πολύ μαχητικός και πάρα πολύ δυναμικός. Αφού επιστρέψει για λίγο καιρό στο ζώδιο των Ιχθύων, θα περάσει ξανά για την ετήσια διέλευση του στον Κριό στις 21/12.

Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να ενώνει ανθρώπους με κοινές ιδέες, απόψεις και αντιλήψεις σε ομάδες, οι οποίες θα γίνονται όλο και πιο διακριτές κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Την ίδια στιγμή μπορεί να σημάνει την οριστική απομάκρυνση μας από ανθρώπους που θεωρούμε πως δεν έχουμε κοινά στοιχεία και δεν βλέπουμε τον κόσμο με τα ίδια μάτια.

Ο Ουρανός συνεχίζει και εκείνος το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας συχνά-πυκνά στο προσκήνιο θέματα τα οποία σχετίζονται με την ύλη, τους πόρους, την ενέργεια και κατά διαστήματα θα δημιουργεί ανασφάλειες σε πολλούς από εμάς, αν όχι σε όλους. Ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τις ανάγκες μας, να αναθεωρήσουμε τις προτεραιότητές μας και να γίνουμε πιο ευέλικτοι σε κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τα παραπάνω.

Advertisements

Αυτό το σενάριο θα γίνει ακόμα πιο έντονο καθώς και οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά θα είναι στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, κάτι που ενισχύει το ότι θα έρθουν στο προσκήνιο τα παραπάνω θέματα. Κοντά στις ημέρες που θα πραγματοποιηθούν αυτές οι εκλείψεις (30/4 έκλειψη Ηλίου, 16/5 έκλειψη Σελήνης, 25/10 έκλειψη Ηλίου και 8/11 έκλειψη Σελήνης) θα έρχονται ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη συναισθηματική, πρακτική και οικονομική ασφάλεια, δημιουργώντας νέα δεδομένα, φέρνοντας νέα ήθη και έθιμα.

 

Άλλη μία αστρολογική διέλευση αυτής της χρονιάς η οποία αξίζει να αναφερθεί είναι αυτή του Άρη ο οποίος θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/8/2022 και θα παραμείνει έως τις 25/3/2023. Η ασυνήθιστα μεγάλη παραμονή του Άρη σε ένα ζώδιο θα συμβεί γιατί στους Διδύμους θα πραγματοποιήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 30/10/2022 έως τις 13/1/2023.

Έτσι λοιπόν το φθινόπωρο αυτής της χρονιάς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα ιδιαίτερα απαιτητικό χρονικό διάστημα, το οποίο θα έχει πολλές ειδήσεις, νέες πληροφορίες, μετακινήσεις αλλαγές και μία γενικότερη κινητικότητα σε ζητήματα τα οποία μας απασχολούν. Όταν ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη του πορεία ενδεχομένως να παρατηρήσουμε κάποιες καθυστερήσεις ή να νιώσουμε πως κάποια πράγματα που θέλουμε να κάνουμε χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια και τρέξιμο εκ μέρους μας. Καλό θα είναι να αποφύγουμε τα νέα ανοίγματα κατά την περίοδο που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, μιας και μπορεί να συνοδεύονται από αρκετά εμπόδια τα οποία θα μας κάνουν να ξοδέψουμε χρόνο και θα παίξουν με την υπομονή μας.

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι πως το 2022 μπορεί να είναι ένα απαιτητικό έτος, το οποίο θα μας κάνει να δούμε τα γεγονότα μέσω μιας διαφορετικής οπτικής, να αλλάξουμε προτεραιότητες και να αναθεωρήσουμε το τι έχει σημασία για εμάς. Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως μέσα από κάποιες δυσκολίες που ενδεχομένως να υπάρξουν θα πάρουμε πολύτιμα μαθήματα, θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το Δία ο οποίος θα βοηθά πάρα πολύ τη ψυχολογία μας και θα φροντίζει να μας υπενθυμίζει πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

 

Κριός

Κριέ μου το 2022 είναι ένα έτος το οποίο θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες για εσένα και θα ανταμείψει τους κόπους και τις προσπάθειες που έκανες -ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα- τα προηγούμενα χρόνια.  Λίγο ακόμα προσοχή θα χρειαστούν όσοι έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους και πολύ περισσότερο τις τρεις τελευταίες ημέρες καθώς ο Πλούτωνας ευρισκόμενος στον Αιγόκερω συνεχίζει να πιέζει για μεταμόρφωση και εξέλιξη, κάτι που δεν έρχεται μέσα από ένα εύκολο δρόμο.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις αρχές του έτους έως και τις 10/5 και από τη νέα του θέση θα  σου προσφέρει προστασία καθώς θα είναι ένας φύλακας-άγγελος για εσένα.  Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν υπάρχουν κακοτοπιές σε κάποια ζητήματα θα βρίσκεις τον τρόπο ακόμα και την τελευταία στιγμή να  τις αποφεύγεις και να βγαίνεις αλώβητος.

Advertisements

Στις 11/5 θα περάσει για λίγους μήνες το δικό σου ζώδιο (έως 27/10) κάτι που δείχνει πως η εύνοια σε νέα ξεκινήματα θα αρχίσει να γίνεται εμφανής, πολύ περισσότερο για εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Έπειτα  έως και το τέλος του έτους θα βρίσκεται ξανά στο ζώδιο των Ιχθύων ώσπου θα μπει για το ετήσιο ταξίδι του στο ζώδιό σου στις 21/12.  Τότε θα ανοίξει ένας νέος κύκλος ιδιαίτερα για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων όπου θα υπάρχουν ευκαιρίες για επέκταση είτε μιας συνεργασίας είτε την αρχή μιας προσωπικής σχέσης.

Ο Κρόνος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- υπενθυμίζοντας σου πως κάποιες φιλικές σχέσεις θα χρειαστούν αναδιαμόρφωση και αξιολόγηση. Δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με νέα πρόσωπα που θα παρατηρήσεις πως έχετε περισσότερα κοινά στοιχεία και να απομακρυνθείς από ανθρώπους που μέχρι πρότινος θεωρούσες πως ανήκουν στο στενό πυρήνα των φίλων σου. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων (από τις 30/10/2022 έως και τις 13/1/2023) φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά θέματα τα οποία θα σε ωθήσουν σε  νέες προσθήκες αλλά και ανακατατάξεις των προσώπων που απαρτίζουν το στενό σου περιβάλλον.

Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και σε συνδυασμό με τις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (30/4, 16/5, 25/10 και 8/11) δείχνει πως ο οικονομικός τομέας και η διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων θα αποτελέσει το «στοίχημα» αυτού του έτους. Προσπάθησε να κινηθείς αρκετά συντηρητικά σε θέματα που αφορούν το ταμείο σου, απόφυγε μεγάλα ανοίγματα και κινήσεις στις οποίες δεν έχεις αξιολογήσει προσεκτικά όλα τα πιθανά αποτελέσματα, ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Ακόμα σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν με δάνεια, κάρτες και ασφάλειες προσπάθησε να τις βάλεις σε μία σειρά και μην τις αφήσεις στον αυτόματο πιλότο.

Από αυτές τις τέσσερις εκλείψεις θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις 8/11 στη 16η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού, καθώς οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκειά της δείχνουν πως τότε θα κληθείς να δεις το αν και κατά πόσο οι κινήσεις σου και η διαχείριση  που έκανες έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

 

Ταύρος

Ταύρε μου το 2022 θα είναι ένα έτος προσπάθειας αλλά και αλλαγών οι οποίες δεν έχουν απαραίτητα αρνητικό πρόσημο, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως πολλές φορές μέσα από αλλαγές κερδίζουμε πράγματα. Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου – επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και δείχνει πως μπορεί να υπάρχουν επαγγελματικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Οι ευθύνες στη δουλειά ενδεχομένως να αυξηθούν, όμως είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει και η επιβράβευση για τον κόπο και την προσπάθεια που έχεις κάνει μέχρι τώρα και τελικά να αναλάβεις μία νέα θέση. Η κοινωνική  και επαγγελματική αναγνώριση θα αποτελέσει προτεραιότητα για εσένα αυτή τη χρονιά και  αν βάλεις στόχο να εξελιχθείς είναι σίγουρο πως θα το καταφέρεις.

Ο Ουρανός ευρισκόμενος στο ζώδιό σου και για αυτή τη χρονιά επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε ωθεί σε αλλαγές, αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις σε κομβικούς τομείς στη ζωή σου. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων φαίνεται πως θα επηρεαστεί άμεσα από την παρουσία του Ουρανού καθώς και αυτό το έτος είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις. Κατά διαστήματα μπορεί να νιώθεις αρκετά πιεσμένος από  τις απαιτήσεις των ανθρώπων που βρίσκονται στη ζωή σου και να αντιδράς σπασμωδικά, όμως αυτό είναι κάτι το οποίο χρειάζεται διαχείριση ώστε να μην σε οδηγήσει σε αρνητικές αποφάσεις οι οποίες δεν θα είναι προς όφελος σου.

Οι  τέσσερις εκλείψεις αυτού του έτους θα πραγματοποιηθούν στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) κάτι που επισφραγίζει πως θα υπάρξουν αλλαγές, ανακατατάξεις αλλά και νέες διαπροσωπικές σχέσεις. Κοντά στις ημέρες που θα πραγματοποιούνται οι εκλείψεις (30/4 έκλειψη Ηλίου στη 10η μοίρα του ζωδίου σου, 16/5 έκλειψη Σελήνης στην 25η μοίρα του άξονα σου,  25/10 έκλειψη Ηλίου στην 2η μοίρα του Σκορπιού και 8/11 έκλειψη Σελήνης στη 16η μοίρα του άξονα σου) μπορεί να νιώθεις την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα, όμως δεν θα πρέπει να αφήσεις αυτή την έντονη ανάγκη να σε οδηγήσει σε κινήσεις οι οποίες ενέχουν ρίσκο και τελικά θα μπορούσαν να σε κάνουν να χάσεις περισσότερα από ότι θα κερδίσεις. Το 2022 είναι ένα έτος όπου θα φυτεύσεις το «σπόρο» ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα και θα ανταμειφθείς αργότερα για την προσπάθεια, την υπομονή και την κούραση σου, όμως δεν θα είναι όλο μία συνεχή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σου.

Ο Δίας που θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις αρχές του έτους έως και τις 10/5 και μετά θα ξαναπεράσει σε αυτό το ζώδιο από τις 28/10 έως και τις 20/12 δείχνει πως θα υπάρχουν φίλοι, συνεργάτες, ομοϊδεάτες και συνοδοιπόροι σου οι οποίοι θα σε στηρίζουν είτε ψυχολογικά είτε πρακτικά. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως ο φιλικός σου κύκλος θα διευρυνθεί, θα υπάρξουν νέες προσθήκες σε αυτόν, θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα τα οποία θα αποτελέσουν ένθερμους υποστηρικτές σου. Για το διάστημα που ο Δίας θα πραγματοποιήσει μία «δοκιμαστική» είσοδο στο ζώδιο του Κριού (από τις 11/5 έως και τις 27/10) θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση και την πεποίθηση πως όλα μπορούν να λυθούν και να διευθετηθούν και τέτοιου είδους σκέψεις θα αποτελέσουν το φύλακα άγγελό της αισιοδοξίας σου για φέτος. Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στον Άρη ο οποίος θα βρίσκεται για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιο των Διδύμων (από τις 20/8/2022 έως και τις 25/3/2023) και μέσα σε αυτό το διάστημα θα γυρίσει και σε ανάδρομη πορεία.

Από τις 30/10/22 έως και το τέλος του έτους καλό θα είναι να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα, μιας και φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα ή κάποιες ξεχασμένες υποχρεώσεις.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε μου το 2022 θα είναι μία χρονιά η οποία θα φέρει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και μέσω των ανθρώπων που έρχεσαι σε επαφή, συνεργάζεσαι και συναναστρέφεσαι. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων -στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου- από τις αρχές της χρονιάς έως και τις 10/5, κάτι που δείχνει πως το πρώτο εξάμηνο αυτού του έτους θα έχει ευκαιρίες για να ανθίσει μία δουλειά να επεκταθεί μία συνεργασία ή ακόμα και να βγεις κερδισμένος μέσα από νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Η θέση του Δία είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για τον επαγγελματικό τομέα και το μόνο που μένει να κάνεις είναι να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν. Από τις 11/5 έως και τις 27/10 θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στο ζώδιο του Κριού, άλλη μία θέση η οποία σε ευνοεί, καθώς θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, νέες προσθήκες φίλων, πολύ πιθανό να υπάρξει και μία επαγγελματική συνεργασία με ένα πολύ καλό σου φίλο. Από τις 28/10 έως και τις 20/12 θα  επιστρέψει για τελευταία φορά σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων  φέρνοντας κάποιες ευκαιρίες ακόμα σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να χτίσεις τη βάση για την επαγγελματική αλλά και κοινωνική σου εξέλιξη.

Ο Κρόνος που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους  θα σε οδηγήσει να κάνεις μία αξιολόγηση  κάποιων παγιωμένων αντιλήψεων και είναι πάρα πολύ πιθανό να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις κάποια ζητήματα. Οι απόψεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στην επιλογή των ανθρώπων που θα είναι δίπλα σου, καθώς θα σου είναι δύσκολο να έρχεσαι σε επαφή και να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που οι ιδέες και οι απόψεις σας κινούνται σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος.

Ο Ουρανός θα εξακολουθήσει και εκείνος να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.  Συχνά-πυκνά κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς είναι πιθανό να υπάρχουν αποκαλύψεις σχετικά με καταστάσεις και πεπραγμένα του παρελθόντος. Μάλιστα κάποιες από αυτές φαίνεται πως θα γίνουν εντελώς ξαφνικά και θα συμπληρώσουν το παζλ σε κάποια ζητήματα στα οποία ενδεχομένως να είχες μείνει με την απορία.

Ο Ποσειδώνας -σταθερή αξία- καθώς και φέτος θα είναι στο ζώδιο που κυβερνά τους Ιχθύς, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Είναι πάρα πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε εξιδανίκευση κάποιων καταστάσεων ή σε μονοπάτια  και επιλογές οι οποίες μπορεί να σε αφήσουν μετέωρο. Ιδιαίτερα κατά το διάστημα που θα βρίσκεται σε σύνοδο με το Δία (η σύνοδος θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο αλλά με ακρίβεια θα πραγματοποιηθεί στις 12/4), θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε υποσχέσεις ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «φούσκα».

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (30/4 έκλειψη Ηλίου, 16/5 έκλειψη Σελήνης, 25/10 έκλειψη Ηλίου και 8/11 έκλειψη Σελήνης) δείχνουν πως μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια θέματα τα οποία θα σε γυρίσουν είτε νοητά είτε πρακτικά σε καταστάσεις του παρελθόντος προκειμένου να διευθετηθούν με τον κατάλληλο τρόπο.

«Last but not least» η παρουσία του Άρη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιό σου από τις 20/8/2022 έως και τις 25/3/2023 που σηματοδοτεί μία χρονιά που το τελευταίο τετράμηνο της θα έχει αρκετό τρέξιμο! Κατά το διάστημα που ο Άρης θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σου από 30/8/2022 και θα φτάσει μέχρι και το επόμενο έτος (13/1/2023), θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή και να αποφύγεις κάποιες κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε βάλουν σε μπελάδες, ιδιαίτερα  στη διαχείριση είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών σχέσεων.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου το 2022 είναι μία χρονιά η οποία από τη μία θα έχει εξωστρέφεια και θα φέρει κοινωνικές και προσωπικές ευκαιρίες αλλά από την άλλη θα δημιουργήσει και τις συγκυρίες για ενδοσκόπηση και περισυλλογή.

Ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις αρχές του έτους έως τις 10/5 και μετά από τις 28/10 έως και τις 20/12 φέρνει τύχη και ευνοεί κάθε προσπάθεια που θα κάνεις και σχετίζεται με την εκπαίδευση, με τη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων, με το να ανοίξεις τα φτερά σου στο εξωτερικό αλλά και με την κοινωνική καταξίωση. Ο Δίας σε αυτό το ζώδιο δείχνει πως το 2022 θα είναι ένα έτος που θα  γίνουν νέες πολύ σημαντικές γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.  Ακόμα δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες ευκαιρίες για να αλλάξεις επαγγελματικό δρόμο, πολύ πιθανό να προκύψει και μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα έρθει από το εξωτερικό.

Το διάστημα που ο Δίας θα κάνει ένα δοκιμαστικό πέρασμα στο ζώδιο του Κριού (από τις 11/5 έως τις 27/10) φαίνεται πως η επαγγελματική εξέλιξη  και αναγνώριση είναι ένα σενάριο που θα πάρει σάρκα και οστά. Μέσα από τις κατάλληλες επαφές και επιλογές αυτή τη χρονιά θα μπορέσεις να χτίσεις την επαγγελματική σου εικόνα και να βγεις κερδισμένος, κάτι που θα φανεί ακόμα περισσότερο με την οριστική είσοδο του Δία στο ζώδιο του Κριού στις 21/12.

Ο Κρόνος ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί κατά διαστήματα να σου δημιουργεί κάποιες εσωτερικές ανησυχίες, οι οποίες με τη σειρά τους ενδεχομένως να φέρουν συναισθηματική αποστασιοποίηση με πρόσωπα τα οποία μέχρι πρότινος ήταν πολύ κοντά σου.  Δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το έτος να συνειδητοποιήσεις πως πλέον δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής με συγκεκριμένους ανθρώπους και έτσι να χρειαστεί να αναθεωρήσεις και να επαναξιολογήσεις τον κύκλο σου.  Δώσε προσοχή -ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- σε θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και μην αφήνεις εκκρεμότητες από το παρελθόν χωρίς να τις διευθετήσεις, καθώς αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά ζητήματα.

Ο Ουρανός που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου -ένα ζώδιο το οποίο είναι φιλικό προς εσένα- δείχνει για αυτό το έτος πως οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν, καθώς φαίνεται πως αυτή τη χρονιά είναι πολύ πιθανό να κάνεις νέες φιλίες, να συμμετέχεις σε μία ομάδα ανθρώπων  και να αφιερώσεις χρόνο σε εθελοντικές δράσεις και συλλογικές δραστηριότητες.  Αυτό είναι κάτι που θα ενισχύσει την κοινωνική σου διάθεση και θα σε φέρει πιο κοντά με ανθρώπους που νιώθεις πως  έχετε την ίδια οπτική.

Ο Πλούτωνας εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- ζητώντας επιτακτικά «μεταμόρφωση» σε σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές, οι οποίες φαίνεται σαν να έχουν παραμείνει στάσιμες και άκαμπτες για πολύ καιρό. Δεν αποκλείεται να αφήσεις πίσω σου κάποιες από αυτές ιδιαίτερα αν νιώσεις πως υπάρχουν πρόσωπα τα οποία προσπαθούν να καταφέρουν κάτι που θέλουν χρησιμοποιώντας συναισθηματική χειραγώγηση.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (30/4, 16/5, 25/10 και 8/11)  δείχνει πως στο προσκήνιο θα βρίσκονται πολύ συχνά ζητήματα τα οποία αφορούν είτε το φιλικό σου περιβάλλον είτε τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ένας μοιραίος eρωτας ή μία καρμική γνωριμία είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της χρονιάς.

Advertisements

Τέλος ειδική μνεία αξίζει ο Άρης ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα (από τις 20/8/2022 έως και τις 25/3/2023) κάτι που δείχνει πως θα υπάρχουν στιγμές οι οποίες θα έχουν εσωτερική ανησυχία και ενδεχομένως να σε βάζουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Ιδιαίτερα κατά το διάστημα της ανάδρομης πορείας του (από 30/10 μέχρι το τέλος της χρονιάς) προσπάθησε να μη δώσεις σε τέτοιου είδους σκέψεις χώρο να αναπτυχθούν και να μην μπεις σε τέτοιους φαύλους κύκλους, καθώς η χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη, αρκεί να επικεντρωθείς στις ευκαιρίες που θα υπάρξουν και όχι σε τοξικές σκέψεις, τοξικές καταστάσεις και τοξικούς ανθρώπους.

 

Λέων

Λέων μου το 2022 είναι μία χρονιά η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «χρονιά σποράς». Οι αστρολογικές συγκυρίες και οι πλανητικές διελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της δείχνουν πως τώρα θα χρειαστεί να δουλέψεις για κάποιες προσωπικές υποθέσεις αλλά και κάποιες επαγγελματικές, προκειμένου να μπορέσεις αργότερα να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ενδεχομένως να υπάρξουν στιγμές οι οποίες θα έχουν κούραση καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάς το ρητό που λέει πως «αγαθά κόποις κτώνται», για αυτό θα χρειαστεί υπομονή και θέληση προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου.

Ο Δίας ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις αρχές του έτους έως τις 10/5 και από τις 28/10 έως και τις 20/12, ευεργετεί οικονομικές υποθέσεις, ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με δάνεια, κάρτες, ασφαλιστικούς φορείς, ενδεχομένως και κάποια κληρονομικά ζητήματα, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς θα υπάρξουν ευκαιρίες να βγεις κερδισμένος είτε από κάποια διευθέτηση που θα κάνεις σε οικονομικό επίπεδο είτε από μία επιχειρηματική συμφωνία καθώς ακόμα και από μία επιχειρηματική ιδέα.  Πριν υλοποιήσεις οτιδήποτε θα πρέπει να εξετάζεις προσεκτικά τα δεδομένα και να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα, ώστε να μην υπάρχουν απρόοπτα. Ιδιαίτερα κατά το διάστημα που ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται σε σύνοδο με το Δία (από τέλη Μαρτίου έως και μέσα Απριλίου) θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε οικονομικές επενδύσεις αλλά και στο ρίσκο που μπορεί να πάρεις σε κάποια θέματα, καθώς φαίνεται πως εκείνη η περίοδος δεν θα έχει σταθερότητα  για το ταμείο σου. Στο σύντομο πέρασμα του Δία από το ζώδιο του Κριού (από 11/5 έως και 27/10) και μετά από τις 21/12 για την ετήσια διέλευση του, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα ταξίδι, να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα και να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες σου.

Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, βάζοντας κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό σχέσεις και συνεργασίες. Αν υπάρχουν σχέσεις στη ζωή σου οι οποίες έχουν βαλτώσει ή σχέσεις οι οποίες «πνέουν τα λοίσθια» τότε ο Κρόνος ως αυστηρός κριτής θα πιέσει κάποιες καταστάσεις μέχρις ότου να πάρεις αποφάσεις σχετικά με αυτές. Κάποιες σχέσεις ενδεχομένως να τελειώσουν κάποιες άλλες όμως φαίνεται πως τώρα θα ξεκινήσουν και μάλιστα θα στηριχθούν σε πολύ γερές βάσεις.

Ο Ουρανός συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνει αλλαγές,, ανατροπές και ανακατατάξεις στις προτεραιότητες σου σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και σε κοινωνικές υποθέσεις. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στο πολικό σου ζώδιο κρίνοντας σχέσεις και συνεργασίες, θα μπορούσαμε να πούμε πως το 2022 είναι μία χρονιά ξεκαθαρισμάτων -όσον αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων- αλλά και επαγγελματικών αλλαγών.

Οι εκλείψεις του έτους που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (30/4, 16/5, 25/10, 8/11) δείχνουν πως φέτος θα σε απασχολήσει πολύ η δουλειά αλλά και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, πολύ πιθανό να είσαι έτοιμος να κάνεις και μία μετακόμιση ή μία μεγάλη αλλαγή στο σπίτι. Ενδεχομένως τα παραπάνω να φέρουν αλλαγές στην καθημερινότητά σου ή να φέρουν κάποια εμπόδια ή δυσκολίες σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Η υπομονή και η καλή διάθεση είναι απαραίτητες προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις και τελικά να βγεις κερδισμένος από αυτές, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ακόμα και μέσα από δυσκολίες θα υπάρξουν ευκαιρίες τις οποίες θα κληθείς να εντοπίσεις και να αξιοποιήσεις.

Ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο των Διδύμων για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα (από 20/8/2022 έως και 25/3/2023)  και θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 30/10/22  έως και τα μέσα Ιανουαρίου του 2023. Το παραπάνω διάστημα -ιδιαίτερα αυτό της ανάδρομης πορείας του- θα κληθείς να επαναξιολογήσεις κάποιες φιλικές σχέσεις καθώς και τη συμμετοχή σου μέσα σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων, ιδιαίτερα αν νιώσεις πως με κάποιους από αυτούς  πλέον δεν βλέπετε τον κόσμο με τα ίδια μάτια.

Advertisements

 

Παρθένος

Παρθένε μου το 2022 είναι ένα έτος το οποίο θα φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται πως σε αυτό τον τομέα θα υπάρξουν νέες προσθήκες, ανακατατάξεις αλλά και αλλαγές. Ο Δίας θα βρίσκεται στο  πολικό ζώδιο των Ιχθύων από τις αρχές του έτους έως τις 10/5 και μετά από τις 28/10 έως και τις 20/12. Από  τον 7ο ηλιακό σου οίκο  δείχνει πως αυτή τη χρονιά θα βγεις κερδισμένος αν επενδύσεις στα κατάλληλα πρόσωπα και τις κατάλληλες συνεργασίες. Μία νέα πολλά υποσχόμενη στην εργασία ή η επέκταση μιας συνεργασίας που ήδη υπάρχει  ή ακόμα και μία σχέση ζωής είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια και δώρα αυτού το Δία!

Κατά το διάστημα που θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τα τέλη Μαρτίου έως και τα μέσα Απριλίου -αυτή η όψη θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 12/4 όμως η ισχύς της θα είναι για μεγαλύτερο διάστημα- θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε κόλακες και σε ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν και θα ωραιοποιήσουν μία κατάσταση. Η ωραιοποίηση των καταστάσεων και η απομάκρυνση από τον ρεαλισμό είναι μία πολύ πιθανή έκφραση αυτής της συνόδου και επειδή γίνεται στον οίκο που αφορά τις προσωπικές σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή -ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- για να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που «θα λάμπουν αλλά δεν θα είναι χρυσός».

Από τις 11/5 έως και τις 27/10 ο Δίας θα κάνει ένα δοκιμαστικό πέρασμα στον Κριό και μετά θα μπει ξανά σε αυτό το ζώδιο για να ξεκινήσει την ετήσια διέλευση του στις 21/12. Το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα του παρελθόντος ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν οικονομικά ζητήματα, χρέη, δάνεια και ασφάλειες.

Ο Κρόνος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου -φέτος θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- δείχνοντας πως η καθημερινότητά σου κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς θα είναι απαιτητική. Ενδεχομένως να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις και νέες ευθύνες στη δουλειά ή να ασχοληθείς και με δραστηριότητες που θέλεις κάτι που από τη μία μπορεί να σε γεμίζει χαρά, από την άλλη όμως θα περιορίσει αρκετά το χρόνο σου. Η ιεράρχηση των υποχρεώσεων σου και η ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις και αυτά που πρέπει να κάνεις, θα αποτελέσουν «κλειδί» για αυτή τη χρονιά.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτού του έτους στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (30/4, 16/5, 25/10 και 8/11) δείχνουν πως ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τα πρόσωπα είτε του στενού είτε του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα σε απασχολήσουν αρκετά. Σε συνδυασμό με τον Ουρανό ο οποίος θα βρίσκεται και εκείνος στον Ταύρο μπορεί να νιώσεις πως απομακρύνεσαι από κάποια πρόσωπα που μέχρι πρότινος θεωρούσες πως ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον ή να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχετε πλέον την ίδια οπτική σε πολύ σημαντικά ζητήματα.

Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων από τις 20/8/2022 έως και το Μάρτιο του 2023 και  θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 30/10/22 μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου του 2023. Το παραπάνω διάστημα ιδιαίτερα όταν ο Άρης θα κινείται ανάδρομα θα υπάρξει κινητικότητα και τρέξιμο για επαγγελματικά ζητήματα και θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στη δράση αλλά και στις αποφάσεις σου σχετικά με αυτά.

 

Advertisements

Ζυγός

Ζυγέ μου το 2022 θα είναι ένα έτος το οποίο θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου αλλά και τον τρόπο που βλέπεις και προσεγγίζεις κάποια ζητήματα. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των ιχθύων από τις αρχές του έτους  έως και τις 10/5 και από τις 28/10 έως και τις 20/12, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα. Ο Δίας από τη νέα του θέση δείχνει πως αυτή η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική με δουλειές, συναντήσεις, νέες επαγγελματικές ευθύνες, νέες γνωριμίες αλλά και πολλές ευκαιρίες όσον αφορά την εργασία. Η δουλειά φαίνεται πως θα αυξηθεί και η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο έντονη, όμως αυτό εκτός από την κούραση έχει και τα καλά του καθώς θα επηρεάσει θετικά το ταμείο σου. Το διάστημα που ο Δίας θα κάνει ένα δοκιμαστικό πέρασμα στο ζώδιο του Κριού από τις 11/5 έως και τις 27/10 είναι ένα πολύ καλό διάστημα  που μπορεί να προκύψει μία νέα σημαντική προσωπική σχέση ή μία συνεργασία όπως επίσης και να επεκταθεί μία συνεργασία που ήδη έχεις. Ο Δίας θα μπει για την ετήσια διέλευση του στον Κριό στις 21/12 δείχνοντας ότι προς το τέλος του χρόνου θα ξεκινήσει ένα διάστημα πολλά υποσχόμενο για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και να δημιουργεί μία νέα βάση στις απόψεις, τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να αλλάζει οπτική για συγκεκριμένα ζητήματα και να ξεφεύγει από παγιωμένες απόψεις. Οι «προσθαφαιρέσεις» προσώπων στο στενό σου περιβάλλον είναι ένα πιθανό σενάριο καθώς θα νιώθεις πολύ άβολα αν συναναστρέφεσαι με πρόσωπα τα οποία ξέρεις πως δεν έχετε κοινή οπτική σε σημαντικά ζητήματα.

Ο Πλούτωνας συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και πολύ περισσότερο τις τρεις τελευταίες ημέρες,  πιέζοντας για αλλαγές οι οποίες είναι πάρα πολύ πιθανό να εκφραστούν σε οικογενειακές υποθέσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία μετακόμιση μέσα σε αυτή τη χρονιά.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (30/4, 16/5, 25/10 και 8/11) δείχνουν πως θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σχετίζονται με τους πόρους, τα έσοδα, τα έξοδα, τα χρέη και τις λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα θα κάνουν δυναμική εμφάνιση στο προσκήνιο και μπορεί να σου δημιουργούν είτε ανησυχία είτε δεύτερες και τρίτες σκέψεις.  Απόφυγε  ριψοκίνδυνες κινήσεις και επενδύσεις καθώς αυτή τη χρονιά φαίνεται πως θα αναθεωρήσεις τον τρόπο διαχείρισης των πόρων σου και θα αναζητήσεις περισσότερο  την οικονομική ασφάλεια και τις σταθερές επενδύσεις.

Άλλο ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός για αυτή τη χρονιά είναι η παραμονή του Άρη για μισό χρόνο στο ζώδιο των Διδύμων, καθώς σε αυτό το ζώδιο θα ξεκινήσει και την ανάδρομη πορεία του.Ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις 20/8/2022 έως και τις 25/3/2023 κάτι που δείχνει πως φέτος θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι αισθηματικές σου υποθέσεις. Κατά το διάστημα που θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 30/10/2022 έως και τις αρχές του νέου έτους, είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποια πισωγυρίσματα σε αισθηματικές υποθέσεις ή η επιστροφή μιας σχέσης που υπήρχε παλαιότερα!

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου το 2022 είναι ένα έτος που θα δώσεις έμφαση στη δημιουργικότητα, την έμπνευση και τη φαντασία καθώς θα φέρει όλα τα παραπάνω στο προσκήνιο. Ο μέγας ευεργέτης Δίας ο οποίος θα βρίσκεται από τις αρχές του έτους έως και τις 10/5 και από τις 28/10 έως τις 20/12 στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι πάρα πολύ βοηθητικός ως προς το δικό σου ζώδιο, ιδιαίτερα για ζητήματα τα οποία αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Από τη νέα του θέση ο Δίας εκτός του ότι θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθει ένας νέος eρωτας ή αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και το επιθυμείς ένας απόγονος, φαίνεται πως θα ενισχύσει την αισιοδοξία, τα θετικά συναισθήματα και τη δημιουργική σου διάθεση.

Μέσα σε αυτή τη χρονιά και με την επιρροή του Δία δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι ή να επικεντρωθείς σε κάποιες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.  Αν η δουλειά σου σχετίζεται με τις τέχνες τότε σε περιμένει μία άκρως δημιουργική, γεμάτη έμπνευση χρόνια. Από τις 11/5 έως και τις 27/10 ο Δίας θα κάνει ένα δοκιμαστικό πέρασμα στο ζώδιο του Κριού και εκείνο το διάστημα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα. Εκείνο το διάστημα προσπάθησε να βρεις τρόπους να αφιερώνεις λίγο χρόνο – κάπου ανάμεσα σε εργασιακές και λοιπές υποχρεώσεις- σε πράγματα τα οποία σου αρέσουν και σε γεμίζουν θετικά συναισθήματα.

Ο Κρόνος συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου -φέτος θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- μπορεί να φέρνει επαγγελματικές προκλήσεις και να σου δείχνει πως «αγαθά κόποις κτώνται». Να θυμάσαι πως όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα φέτος θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα χρειαστεί να κοπιάσεις και ενδεχομένως να αναλάβεις και νέες ευθύνες ή νέα καθήκοντα στη δουλειά, όμως να θυμάσαι πως αργότερα θα ανταμειφθείς για αυτό.

Advertisements

Ο Ουρανός εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου -φέτος θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- δημιουργώντας αλλαγές στις ανάγκες, τις επιθυμίες σου αλλά και τις προτεραιότητές σου.  Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε πως ο Ουρανός θα έχει ενεργό ρόλο στις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά, καθώς θα γίνουν και οι τέσσερις στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού). Αυτό δείχνει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται συχνά πυκνά στο προσκήνιο. Γύρω από τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι εκλείψεις (30/4, 16/5, 25/10 και 8/11) φαίνεται πως μπορεί να υπάρχει μία αναταραχή είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις. Οι εκλείψεις θα καταδείξουν με τον πιο  εύστοχο τρόπο ποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους, ποιες σχέσεις σε κρατούν δέσμιο παλαιότερων συναισθηματικών αναγκών και ποιες από αυτές μπορούν να εξελιχθούν και να γίνουν ακόμα καλύτερες. Ακολούθησε τη ροή των γεγονότων φαίνεται πως αυτή θα σου δείξει τα πράγματα ως έχουν.

Ο Άρης ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου θα βρίσκεται για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιο των Διδύμων μιας και σε αυτό το ζώδιο θα  γυρίσει και σε σε ανάδρομη πορεία. Έτσι λοιπόν από τις 20/8 που θα κάνει την είσοδο του έως και το τέλος του έτους, πολύ περισσότερο από τις 30/10 και μετά, θα κληθείς να ασχοληθείς με ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν και να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια, κάρτες, ασφάλειες ενδεχομένως και με κάποια κληρονομικά  θέματα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως  οι κινήσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα, οι αποφάσεις αλλά και οι επενδύσεις θα χρειαστούν εξαιρετική προσοχή προκειμένου να μην βγεις ζημιωμένος από αυτές.

 

Τοξότης

Τοξότη μου το 2022 είναι μία χρονιά η οποία θα έχει αρκετές ευκαιρίες και κατά τη διάρκεια της φαίνεται πως θα υπάρξουν και αρκετές αλλαγές. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις αρχές του έτους έως και τις 10/5 και από τις 28/10 έως τις 20/12 κάτι που δείχνει πως αυτή τη χρονιά είναι πάρα πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο το ενδεχόμενο να αποκτήσεις ένα νέο σπίτι, να ασχοληθείς με την ακίνητη περιουσία σου, να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι που ζεις ή το πιο απλό αλλά και πιθανό σενάριο, να αναζητήσεις ένα σπίτι για να μετακομίσεις το οποίο θα καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου. Το παραπάνω μπορεί να έρθει ως αναγκαία κατάσταση μιας άλλης αλλαγής όπως παραδείγματος χάρη το να  ακολουθήσεις μία επαγγελματική ευκαιρία σε άλλη πόλη ή να μεγαλώσει η οικογένειά σου!

Ο Δίας δεν θα είναι βοηθητικός μόνο από το ζώδιο των Ιχθύων καθώς και κατά το διάστημα που θα περάσει στο ζώδιο του Κριού από τις 11/5 έως τις 27/10 και μετά για την ετήσια διέλευση του στις 21/12, φαίνεται πως θα φέρνει ευκαιρίες  και σε προσωπικές υποθέσεις, ιδιαίτερα αισθηματικής φύσεως. Μέσα σε αυτή τη χρονιά οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σου είναι πάρα πολύ πιθανό να ερωτευτούν σφόδρα και αυτοί που βρίσκονται σε μία σχέση να περάσουν πολύ όμορφες στιγμές με το σύντροφό τους.

Ο Κρόνος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου -φέτος θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- δείχνει πως οι «ανακατατάξεις» στο ευρύτερο αλλά και στο στενό σου περιβάλλον συνεχίζονται. Μέσα σε αυτή τη χρονιά ίσως να διαπιστώσεις πως οι δικές σου απόψεις δεν ταυτίζονται με κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και έτσι να αρχίσεις να απομακρύνεσαι ή μπορεί να συμβεί το εντελώς αντίθετο δηλαδή να έρθεις κοντά με κάποια πρόσωπα λόγω της ταύτισης απόψεων που θα υπάρχει σε ζητήματα που έχουν σημασία για εσένα.

Ο Ουρανός συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου – επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- φέρνει κάποιες αλλαγές και ανακατατάξεις στην καθημερινότητά σου και αυτό θα μπορούσε να συνδυαστεί με κάποιες επαγγελματικές αλλαγές ή κάποιες διαφοροποιήσεις στην καθημερινότητά σου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις τρεις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου. Ένα SOS  διάστημα για αυτή τη χρονιά είναι όταν θα βρεθεί σε σύνοδο με το Δία, ουσιαστικά αυτή η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 12/4 όμως θα είναι σε ισχύ από τα τέλη Μαρτίου. Λόγω του ότι τότε θα υπάρξουν αρκετές ωραιοποιήσεις γεγονότων και καταστάσεων θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις που θα πάρεις, ιδιαίτερα αν αυτές οι αποφάσεις σχετίζονται με την επιλογή ενός σπιτιού, μία μετακόμιση ή κάποιες σημαντικές και ακριβές αλλαγές στο σπίτι. Ακόμα καλό θα ήταν να κάνεις έναν έλεγχο ιδιαίτερα στα υδραυλικά συστήματα του σπιτιού, καθώς η παραπάνω σύνοδος αγαπά τις διαρροές.

Advertisements

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη χρονιά στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (30/4, 16/5, 25/10 και 8/11) δείχνουν πως ίσως υπάρξουν αλλαγές στην καθημερινότητά σου, οι οποίες ενδεχομένως να προκύψουν από κάποιες παραπάνω ευθύνες που θα κληθείς να αναλάβεις στη δουλειά ή την αλλαγή εργασιακού αντικειμένου. Όσο πιο ευέλικτος και δεκτικός είσαι σε αλλαγές τόσο πιο εύκολο θα είναι να μπορέσεις να λειτουργήσεις μέσα στις νέες συνθήκες, ακόμα και αν σε αυτές προκύψουν κάποιες προκλήσεις.

 

Αιγόκερως

Ο Κρόνος έφυγε από το ζώδιό σου και κατά τη διάρκεια παραμονής του σε αυτό σε βοήθησε να δεις καλύτερα προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς δημιούργησε αρκετή κινητικότητα σε αυτές και πιθανόν να σου χάρισε και πολύτιμες εμπειρίες. Τώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργώντας σου την ανάγκη να περιφρουρήσεις αυτά που έχεις κερδίσει είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στο ταμείο σου, στους ανθρώπους που αγαπάς και σε κάνουν να νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια και στις ικανότητές σου, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σου λέει πως ο οικονομικός τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και σωστή διαχείριση. καθώς φέτος τα λάθη και οι σπατάλες δεν επιτρέπονται.

Ο Δίας βρίσκεται κι αυτός από το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Υδροχόου κάτι το οποίο προσφέρει ανακούφιση, καθώς ακόμα και τις στιγμές που μπορεί να νιώθεις πως δεν έχεις κάνει τις σωστές «επενδύσεις», θα κάνει την εμφάνισή της κάποια ευκαιρία η οποία θα σε «σώζει» έστω και την τελευταία στιγμή. Βέβαια δεν θα πρέπει να αφεθείς στην εύνοια του Δία ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και θα πρέπει να κάνεις κι εσύ συνετές κινήσεις σε αυτά.

Ο Ουρανός εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και να υπόσχεται εκπλήξεις σε αισθηματικό επίπεδο, όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία και τον Κρόνο υπόσχεται πίεση, ιδιαίτερα αν παρασυρθείς σε σπατάλες. Δώσε προσοχή στο πρώτο μισό του Φεβρουαρίου καθώς και στο πρώτο μισό του Ιουνίου, καθώς είναι ένα διάστημα που μπορεί να νιώσεις πως έχεις χάσει την έμπνευσή σου και πως δεν είσαι πλέον δημιουργικός κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τη διάθεση αλλά και την απόδοσή σου στη δουλειά. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττές αγορές, προκειμένου να ανέβει η διάθεση σου. Να θυμάσαι πως το 2021 είναι ένα πολύ καλό έτος για να ξεκινήσεις αποταμίευση ή για να δεις λίγο διαφορετικά το οικονομικό σου πλάνο.

Ο Πλούτωνας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου -επηρεάζοντας εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και δείχνει πως και πάλι θα υπάρξουν κάποιες «προκλήσεις» στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τη ροή κάποιων από αυτές.

Οι τρεις εκ των τεσσάρων εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτού του έτους θα γίνουν στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (26/5 έκλειψη Σελήνης, 10/6 και 4/12 έκλειψη Ηλίου) και είναι πολύ πιθανό να αναμοχλεύσουν ιστορίες και πεπραγμένα του παρελθόντος είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις «μετέωρος» και θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις εργασιακά ζητήματα καθώς και θέματα της καθημερινότητας. Παρόλα αυτά το γεγονός πως ύστερα από αρκετά χρόνια, φέτος δεν θα υπάρχουν ελλείψεις στον δικό σου άξονα (Καρκίνου-Αιγόκερου) είναι κάτι που θα σου προσφέρει ανακούφιση!

Η μία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού είναι αυτή που θα λάβει χώρα στις 19/11. Λόγω τις δυσαρμονικής όψης που θα σχηματίσει με το Δία από τον Υδροχόο, δείχνει για άλλη μία φορά πως θα πρέπει να δώσεις προσοχή στο ταμείο σου, καθώς και σε κάποιες αποφάσεις που θα πάρεις και αφορούν μία αισθηματική επιλογή. Η αμετροέπεια είναι μία πιθανή «παρενέργεια» αυτής της όψης και χρειάζεται προσοχή για να μη σε παρασύρει.

Advertisements

Το τέλος της χρονιάς κρύβει εκπλήξεις για εσένα καθώς στις 19/12 η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο δικό σου ζώδιο, κάτι το οποίο δείχνει πως λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου θα κάνουν την εμφάνισή τους πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν!

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου το 2022 θα έχει ευκαιρίες άλλο τόσο όμως θα έχει και «προκλήσεις», για αυτό φαίνεται πως στο σύνολο του θα είναι ένα απαιτητικό έτος για εσένα. Ο Κρόνος συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιό σου -φέτος θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- δείχνει πως ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Ο Κρόνος θα δημιουργήσει τις συγκυρίες που θα σε οδηγήσουν να  κάνεις τον απολογισμό σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, να δεις τι πήγε σωστά, τι πήγε λάθος και να εξετάσεις και το δικό σου μερίδιο ευθύνης. Θα είναι πάρα πολύ βοηθητικός για να κάνεις την αυτοκριτική σου και να συνειδητοποιήσεις τα πολύτιμα μαθήματα που μπορεί να πήρες από καταστάσεις που έχεις περάσει μέχρι τώρα, καθώς αυτά θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ στις επιλογές που θα κάνεις από εδώ και στο εξής, ιδιαίτερα αν μιλάμε για επιλογές προσώπων.

Ο Ουρανός συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου -φέτος θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου- και μιλάει για αλλαγές. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση και να αλλάξεις σπίτι ή ακόμα και πόλη καθώς ο Ουρανός σε αυτό το ζώδιο στον 4ο ηλιακό σου οίκο, θα παίξει κομβικό ρόλο σε θέματα που αφορούν το σπίτι είτε με την στενή είτε με την ευρύτερη έννοια του όρου.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από τις αρχές του έτους έως και τις 10/5 και μετά από τις 28/10 έως και τις 20/12. Το παραπάνω διάστημα θα ευνοήσει ιδιαίτερα θέματα τα οποία αφορούν  τους πόρους σου, καθώς φέτος θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις και τα έσοδα σου είτε μέσα από τη δουλειά είτε να τα αυξήσεις με έμμεσο τρόπο, μειώνοντας τα έξοδά σου. Την περίοδο που ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (ουσιαστικά η σύνοδος θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 12/4 αλλά από τα τέλη Μαρτίου η ενέργεια της θα είναι εμφανής) θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στα έξοδά σου, καθώς εκείνο το διάστημα φαίνεται πως θα σε πιάσει μία καταναλωτική μανία, η οποία μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στο πορτοφόλι σου. Ακόμα το παραπάνω διάστημα καλό θα ήταν να αποφύγεις οικονομικά ανοίγματα αλλά και κινήσεις οι οποίες ενέχουν ρίσκο και αφορούν τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Η τόσο στενή επαφή Δία/Ποσειδώνα ωραιοποιεί τις καταστάσεις και δεν θα σε αφήσει να δεις τον κίνδυνο που μπορεί να υπάρχει πίσω από κάποιες κινήσεις και κάποιες αποφάσεις που αφορούν  τα οικονομικά.

Για ένα διάστημα έξι περίπου μηνών ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού από τις 11/5 έως και τις 27/10 και δείχνει πως  τότε θα αφήσεις για λίγο στην άκρη τις δουλειές, τις υποχρεώσεις και ό,τι άλλο υπάρχει σε προτεραιότητα για εσένα και θα επενδύσεις στην επικοινωνία, την επαφή με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Το παραπάνω διάστημα φαίνεται πως και οι μετακινήσεις θα έχουν την τιμητική τους καθιστώντας το ως ευκαιρία για νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού κάτι που δείχνει πως τα δύο βασικά θέματα που θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της, είναι η δουλειά και η οικογένεια. Κοντά στις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν αυτές οι εκλείψεις (30/4, 16/5, 25/10 και 8/11) φαίνεται πως μπορεί να προκύψουν γεγονότα τα οποία θα σε οδηγήσουν να πάρεις  πολύ σημαντικές αποφάσεις.  Μέσα σε αυτό το έτος δεν αποκλείεται να αλλάξεις δουλειά, να αναλάβεις μία νέα θέση και νέες ευθύνες στη δουλειά που ήδη βρίσκεσαι, να πάρεις κάποιες αποφάσεις μαζί με το σύζυγο/σύντροφό σου, οι οποίες θα αφορούν την οικογένεια.

Advertisements

Η αλλαγή σπιτιού είναι ένα πιθανό σενάριο αυτής της χρονιάς και συγκαταλέγεται στα ζητήματα τα οποία θα σε απασχολήσουν αρκετά φέτος. Το ότι οι εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν σε άξονα σταθερών ζωδίων δείχνει πως τα δεδομένα που θα δημιουργήσουν θα είναι σταθερά και πολύ δύσκολο να αλλάξουν, για αυτό προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις ή να κάνεις κινήσεις των οποίων δεν έχει σκεφτεί προσεκτικά τα αποτελέσματα.

 

Ιχθύς 

Ιχθύ μου το 2022 θα είναι ένα ευνοϊκό και τυχερό έτος για εσένα καθώς  ο Δίας θα βρίσκεται για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο δικό σου ζώδιο. Εκτός του ότι η παρουσία του Δία στο ζώδιό μας φέρνει εύνοια, εσύ θα έχεις και ένα λόγο παραπάνω να χαρείς καθώς ο Δίας κυβερνά παραδοσιακά το δικό σου ζώδιο, κάτι που δείχνει πως η νέα του θέση θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για να εκφραστεί.  Από τις αρχές του έτους έως και τις 10/5 και μετά από τις 28/10 έως και τις 20/12 που θα τον φιλοξενείς, θα νιώσεις το ευεργετικό του άγγιγμα στα ζητήματα που σε απασχολούν. Προσωπικές υποθέσεις, επαγγελματικές σχέσεις, ζητήματα καρδιάς και οτιδήποτε άλλο αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων θα βρίσκονται στο προσκήνιο με πολλές ευκαιρίες για να διευθετηθούν τα «κακώς κείμενα», να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια που μπορεί να υπήρξαν σε ορισμένες σχέσεις, αλλά και να κάνουν την εμφάνισή τους νέα πρόσωπα.

Ο Δίας θα βοηθήσει ιδιαίτερα και τη ψυχολογία σου και θα σε κάνει να δεις μέσα από ένα φίλτρο αισιοδοξίας τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες αυτής της χρονιάς, κάτι που θα συμβάλλει στην διευθέτηση τους. Κατά το διάστημα που ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (η σύνοδος θα γίνει με ακρίβεια στις 12/4 όμως η ισχύ της θα ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου) προσπάθησε να μην παρασυρθείς από υπερβολές είτε στις κινήσεις είτε στα λόγια είτε στις δηλώσεις που θα κάνεις, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επηρεάσει την εξέλιξη μιας σχέσης που είναι σημαντική για εσένα. Πρόσεξε το παραπάνω σενάριο ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, καθώς φαίνεται πως θα είσαι πιο «επιρρεπής» στο να υποσχεθείς πράγματα τα οποία θα ειπωθούν χάριν εντυπωσιασμού και δεν θα είναι εύκολο να υλοποιηθούν.

Από τις 11/5 έως και τις 27/10 ο Δίας θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στο ζώδιο του Κριού, στο οποίο θα περάσει για την ετήσια διέλευση του στις 21/12. Και από αυτή τη θέση είναι πάρα πολύ βοηθητικός για εσένα καθώς θα βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σου οίκο και θα ευνοήσει ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τους πόρους, τα έσοδα και το ταμείο σου σε γενικότερο πλαίσιο. Αυτή τη χρονιά δεν αποκλείεται να βρεις μία έξτρα απασχόληση, να βρεις μία δουλειά με μεγαλύτερες απολαβές ή να υπάρξουν τρόποι για να ενισχύσεις τους οικονομικούς σου πόρους.

Ο Κρόνος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μπορεί να φέρνει στο προσκήνιο ανησυχίες οι οποίες  έχουν τη ρίζα τους σε υποθέσεις του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς σε αυτά που συνέβησαν κάποτε και δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελες, αλλά στις ευκαιρίες που έχεις τώρα για να εξελιχθούν κάποια πράγματα όπως ακριβώς θέλεις.

Ειδική μνεία για αυτή τη χρονιά αξίζει ο Άρης καθώς θα βρεθεί σε ένα ζώδιο -αυτό των Διδύμων- για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από τις 20/8/2022 έως τις 25/3/2023. Αυτό δείχνει πως ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι -είτε με τη στενή είτε με την ευρύτερη έννοια του όρου- όπως και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο. Κατά το διάστημα που ο  Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σε αυτό το ζώδιο (30/10/2022 έως 13/1/2013) ενδεχομένως να έρθουν ξανά στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει και κατά το παρελθόν. Αυτά μπορεί να αφορούν κάποιες επισκευές που χρειάζεται να κάνεις στην οικία σου, κάποιες γραφειοκρατικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι ή κάποιες οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες είχαν παραμείνει σε εκκρεμότητα. Το παραπάνω διάστημα θα χρειαστεί να προσέξεις και τα έξοδα για το σπίτι, τα οποία φαίνεται πως θα είναι λίγο αυξημένα.

Οι εκλείψεις αυτού του έτους θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, κάτι που δείχνει πως φιλικές και αισθηματικές υποθέσεις θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους πολύ πιθανό λόγω της τροπής που θα πάρουν κάποια ζητήματα που τις αφορούν και οι εξελίξεις φαίνεται πως θα τρέχουν. Κοντά στις ημέρες που θα πραγματοποιηθούν οι εκλείψεις (30/4, 16/5, 25/10 και 8/11) ενδεχομένως να υπάρξουν  πολλά νέα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα που μέχρι πρότινος θεωρούσες φίλους σου, να ξεκινήσουν νέες φιλίες, πολύ πιθανό να υπάρξει και μία γνωριμία η οποία θα σημάνει πολλά για εσένα.

Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στον άξονα των εκλείψεων δείχνει πως το 2022 θα είναι ένα έτος με ευκαιρίες, ανατροπές αλλά και εκπλήξεις για εσένα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα