Η ίδια απαντά…

«Όχι, δεν είμαι έγκυος», δηλώνει ξεκάθαρα η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξή της σε μηνιαίο περιοδικό. Η τραγουδίστρια, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που την ήθελαν να περιμένει παιδί, διηγούμενη μάλιστα ένα περιστατικό που της συνέβη πριν λίγες μέρες.

«Προχθές είδα έναν παλιό μου χορευτή και με το που με είδε άρχισε να μου φιλάει την κοιλιά, λέγοντας “Πιστεύω ότι θα γίνεις η καλύτερη μάνα του κόσμου!” Του απάντησα γελώντας «Ωραία, αλλά ρώτα πρώτα αν είμαι και έγκυος, αγάπη μου! Μην πιστεύεις ό,τι γράφεται». Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για το ενδεχόμενο του να μάθαινε η μητέρα της την εγκυμοσύνη της από τα περιοδικά. «Η μαμά μου ξέρε πως ακόμα κι αν έκανα τεστ εγκυμοσύνης μέσα στη νύχτα και έβγαινε θετικό, θα την έπαιρνα αμέσως τηλέφωνο και θα έκλαιγα από τη χαρά μου, θα της είχα κλείσει ήδη εισιτήριο από το Internet για να κατέβει την επόμενη μέρα στην Ελλάδα να το γιορτάσουμε μαζί», εξομολογείται.

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου μιλά για τον τόπο και τον χρόνο που θα ανακοίνωνε μια εγκυμοσύνη της. «Οι τρεις πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι και εγώ έχω φίλες ου απέβαλαν στον πέμπτο μήνα. Ακούμε πολλά και διάφορα και νομίζω πως θα έλεγα ότι είμαι έγκυος όταν πλέον θα φαινόταν», εξηγεί.

fthis.gr