Μην χασετε

Έλενα Παπαρίζου για τον ξάδελφο της: «Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου τον άγγελο μου»

Η Έλενα Παπαρίζου διανύει δύσκολες στιγμές μετά τον χαμό του ξαδέλφου της, Γιάννη Ράμου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η τραγουδίστρια τον απoχαιρέτησε ένα συγκινητικό μήνυμα.

Advertisements

«Τα λόγια είναι περιττά…. Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου…. τον άγγελο μου… τον Γιάννη μου. Ένα παλικάρι τόσο πρόσχαρο, ταλαντούχο, κεφάτο και γεμάτο ζωή. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, αλλά ξέρω ότι ακόμα μου δίνει δύναμη για να είμαι όρθια», γράφει συγκλονισμένη η Έλενα Παπαρίζου.

«Γιαννάκο μου, όταν έμπαινες σε ένα δωμάτιο, φώτιζε το σύμπαν και χαμογελούσε ο τόπος με την υπέροχη ενέργεια σου. Τώρα που ήρθε η ώρα να σε πάρει ο Θεός κοντά του, είμαι σίγουρη ότι δεν έστειλε μόνο έναν άγγελο να σε φέρει κοντά του, αλλά τους έστειλε όλους. Σ’ αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις δώσει σε αυτή τη ζωή.

Συνήθως δε μου αρέσει να λέω πολλά, αλλά μου αρέσει να τολμώ πολλά. Η οικογένειά μου με έμαθε να αγαπώ και να λέω ευχαριστώ μέχρι εκεί που δε φτάνει. Ωραία είναι να τολμάμε. Κάθε μέρα, και κάθε στιγμή», συνεχίζει στο μακροσκελές μήνυμά της η Έλενα Παπαρίζου, συνοδεύοντάς το με μία κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του λοιμωξιολογικού και αιματολογικού τμήματος στον Ευαγγελισμό, τον κύριο Παπασταμόπουλο, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πάντα ευγνώμων. Επίσης να στείλω την αγάπη μου και κουράγιο στους υπόλοιπους ασθενείς που βρέθηκαν δίπλα στον Γιάννη…

Ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα που έχω δεχτεί στα social, αλλά ακόμα και στο προσωπικό μου κινητό», καταλήγει η Έλενα Παπαρίζου.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα