Μην χασετε

«Έκαναν και επίδειξη της ευτυχίας τους, υποκριτές»: Άγριο κράξιμο σε Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη από χρήστες στα social media

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σίσσυ Χρηστίδου και στον Θοδωρή Μαραντίνη για το θέμα της διατροφής των παιδιών.

Advertisements

 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν στα δικαστήρια Ευελπίδων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο τραγουδιστής φαίνεται να μην πλήρωνε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των παιδιών τους και γι’ αυτό η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Τα σχόλια στο Twitter γύρω από το θέμα της διατροφής

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Ζητώ συγγνώμη ειλικρινά, γιατί κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Δεν θέλω, δεν θέλω», είπε η παρουσιάστρια στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το δικαστήριο.

Ωστόσο, οι εξελίξεις φαίνεται πως τρέχουν καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Φαίης Φώτου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο τραγουδιστής ζητά συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

 

Φυσικά η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού βρέθηκε στο «στόχαστρο» χρηστών του Twitter, με ορισμένους να τάσσονται με την πλευρά της παρουσιάστριας και άλλους να εστιάσουν στη «ψεύτικη πλευρά» της ζωής των διασήμων που παρουσιάζονται στα social media.

Advertisements

Δείτε ορισμένα σχόλια στο twitter:

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα