Τη δική της μάχη με τον καρκίνο και συγκεκριμένα με την λευχαιμία δίνει το τελευταίο διάστημα η Ρεγγίνα Μακέδου.

 

Η Ρεγγίνα Μακέδου υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και μέσα από τα social media μοιράζεται με τους ακολούθους της τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της.

Σε βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο Tik Tok έδειξε στους ακολούθους της τις αλλαγές στο σώμα της, αλλά και το ασκησιολόγιο που ακολουθεί και την έχει βοηθήσει κινητικά.

Advertisements

 

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

«Μεγάλη απώλεια κιλών από τις νοσηλείες και τα φάρμακα. Αδυναμία… Η κορτιζόνη δυσκολεύει κάθε προσπάθεια. Παρόλα αυτά σιγά σιγά τρώω, κάνω τις ασκήσεις μου κάθε μέρα. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον. Ξέρω ότι προσπαθώ για το παρόν», έγραψε στο βίντεο, ενώ στη λεζάντα πρόσθεσε:

«Αυτές οι ασκήσεις νομίζω με έσωσαν κινητικά!!! Φυσικά με την άδεια των γιατρών δεν κάνω τίποτα παραπάνω όσο μπορώ όταν μπορώ… η προσπάθεια μετράει!!! Μην αρχίστε με τα κιλά τρώω πολύ καλά είναι τα φάρμακα και η κατάκλιση!»

Δείτε το βίντεο που κοινοποίησε η Ρεγγίνα Μακέδου:

Advertisements
@reginamakedou Αυτές οι ασκήσεις νομίζω με έσωσαν κινητικά!!! Φυσικά με την άδεια των γιατρών δεν κάνω τίποτα παραπάνω όσο μπορώ όταν μπορώ… η προσπάθεια μετράει!!! Μην αρχίστε με τα κιλά τρώω πολύ καλά είναι τα φάρμακα και η κατάκλιση! #teamrikadancecancer #cancerfighter #fuckcancer #tiktokgr #tiktokgreece ♬ Astronaut in the Ocean – Hedegaard & Kean Dysso Remix – HEDEGAARD & KEAN DYSSO

 

fthis.gr

Advertisements