Μην χασετε

Eφιάλτης στην τουαλέτα: «Ξεπήδησαν αρουpαίοι από τη λεκάνη μου. Τpέμω κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή»

Έχετε βρεθεί ποτέ στην τουαλέτα και ξαφνικά να σας έρχεται αυτή η ενοχλητική σκέψη ότι ένα φίδι ή ένα ποντίκι έχει γλιστρήσει μέσα στη λεκάνη και μπορεί να ξεπροβάλει τη στιγμή που κάθεστε;

Ένα βίντεο στο TikTok αρκούσε για να προκαλέσει ανησυχία σε χρήστες κοινωνικών μέσων.

Μπορεί μια τέτοια σκέψη να σας προκαλεί γέλιο, αλλά ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να ελέγχετε διπλά την λεκάνη την επόμενη φορά που θα πάτε στην τουαλέτα, καθώς μια TikToker από το Όστιν του Τέξας είδε μερικούς αρουραίους να βγαίνουν από εκεί. Και αν κρίνουμε από την αντίδραση της, δεν φάνηκε να ενθουσιάστηκε.

Στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok εξηγεί: «Κυριολεκτικά μόλις μετακόμισα σε αυτό το διαμέρισμα. Πριν από 25 δευτερόλεπτα, έβαλα τα κλειδιά στην πόρτα και ξεκλείδωσα. Πήγα και τράβηξα το καζανάκι γιατί μόλις είχα ανοίξει το νερό. Αμέσως άκουσα ένα δυνατό θόρυβο. Τρέμω κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή».

Advertisements
@thecatherinemulder paid $2300 for some trauma & bonus roommates lol #greenscreenvideo #fyp #rats #traumatok #ItsGreatOutdoors ♬ original sound – CMULDS

Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα αντιστρέφει την κάμερα και ανοίγει την πόρτα του μπάνιου της για να αποκαλύψει τι προκάλεσε τον θόρυβο.

Ξαφνικά εμφανίζεται ένας αρουραίος, ο οποίος φαίνεται ήρεμος και χαλαρός πάνω στο καπάκι της τουαλέτας.

«Και αυτό βγήκε από την τουαλέτα», φωνάζει η Catherine, πριν ουρλιάξει καθώς ένα άλλο, πολύ μεγαλύτερο τρωκτικό, βγάζει το κεφάλι του από τη λεκάνη.

Advertisements

«Φεύγω από εδώ, γ@μώτ0. Βγαίνω έξω. Βγαίνω έξω. Φεύγω», φωνάζει η TikToker, αρπάζοντας τα κλειδιά της για να φύγει από το σπίτι.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα