Μην χασετε

«Έχω ένα παιδί, η κόρη μου πέθανε και το έχω εγώ, είναι μικρό»: Pαγiζει καρδιές η γιαγιά που μεγαλώνει μόνη το 2χρονο εγγονάκι της

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει το συγκινητικό video από τις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας που το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias κατέστρεψε περιουσίες. Η εικόνα της γιαγιάς που μεγαλώνει μόνη της το 2χρονο εγγονάκι της μετά την τραγική απώλεια της μαμάς του και παλεύει με τις λάσπες να ξαναστήσει το πλημμυρισμένο σπιτικό της έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο.

«ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΠΕΘΑΝΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ»

Το σπίτι της θάφτηκε μέσα στα νερά και τις λάσπες. Και όμως, καθαρίζει μόνη της στα χαλάσματα. Με ψυχικό σθένος και τεράστια αποθέματα αντοχής προσπαθεί να χαρίσει ένα καλύτερο μέλλον στο εγγονάκι της.

Χρήστες του Twitter και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιμένουν τη δημοσιοποίηση κάποιων παραπάνω στοιχείων για αυτή τη γυναίκα, ώστε να μπορέσει όποιος θέλει, να της στείλει βοήθεια.

Advertisements

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική πρωτοβουλία προέβησαν εθελοντές στη Θεσσαλία. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουν οργανωμένα να καθαρίσουν τα σπίτια όσων επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρονται τα εξής: “Στην διάθεση των παθόντων βρίσκονται εθελοντές εξοπλισμένοι με πλυστικά μηχανήματα βενζίνης και ρεύματος και άλλα απαιτούμενα υλικά που απαιτούνται στον καθαρισμό. Τα σαββατοκύριακα η ομάδα ενισχύεται από περισσότερους εθελοντές που έχουν την ευχέρεια και προσέρχονται από διάφορα μέρη”.

Η ανάρτηση:

“Παρακαλώ κοινοποιήστε🙏🏻 Με πολλή αγάπη μαζευτήκαμε αρκετοί εθελοντές και μπορούμε να αναλάβουμε συστηματικά καθαρίσματα σπιτιών ΔΩΡΕΑΝ προφανώς!!

Στην μακριά λίστα των αναγκών που καλούμαστε να συνδράμουμε είναι και η απομάκρυνση αντικειμένων μέσα από τα σπίτια και το πλύσιμο του κτιρίου.

Advertisements

Στην διάθεση των παθόντων βρίσκονται εθελοντές εξοπλισμένοι με πλυστικά μηχανήματα βενζίνης και ρεύματος και άλλα απαιτούμενα υλικά που απαιτούνται στον καθαρισμό. Τα σαββατοκύριακα η ομάδα ενισχύεται από περισσότερους εθελοντές που έχουν την ευχέρεια και προσέρχονται από διάφορα μέρη.

Προτεραιότητα έχουν οι οικίες που θα κατοικηθούν άμεσα.
Όσοι και όσες μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια καθώς επίσης και όσοι έχουν την ανάγκη της να επικοινωνήσουν στα τηλ 6977663453 (Βασιλική) και 6979441433 (Ζωή)”.

 

Advertisements

Από infokids.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα