Μία φωτογραφία της Κατερίνας Λέχου από πρόσφατη έξοδό της έκανε το γύρο των social media χαρακτηρίζοντάς την ανορεκτική. Τι απαντά η ηθοποιός; Νευρίασε με όσα γράφτηκαν;

lexoukaterina1

“Πολλά λέγονται. Δε με νοιάζει γιατί το θεωρώ κουτό, αφού κανείς δεν ξέρει τι βάρος έχω. Πάντα ήμουν αδύνατη. Τελευταία πέρασα μια μεγάλη γρίπη, όπως όλος ο κόσμος, που καταπόνησε τον οργανισμό μου. Έχασα δύο κιλά, που σίγουρα δεν μου περίσσευαν. Όχι δεν έχω ανορεξία. Νευρική όμως είμαι. Σηκώνομαι κάθε πέντε λεπτά από τον καναπέ. Είμαι υπερκινητική σε σημείο που ζαλίζω το Μάνο, ο οποίος κάθεται σαν Βούδας”, δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly.

Και συνεχίζει: “Θέλω να σας ενημερώσω ότι το πρόβλημα που μαστίζει την Ελλάδα δεν είναι η ανορεξία, αλλά η παχυσαρκία. Είναι ασθένεια. Είμαστε ο πρώτος λαός στην Ευρώπη σε παχυσαρκία. Ακολουθούμε λάθος διατροφή.”

lexoukaterina2

Ποια εποχή ήσασταν στα πιο… παχιά σας; Την εποχή του “Νησιού”. Φορούσαμε και πεντακόσια ρούχα από μέσα και λόγω κρύου, αλλά και γιατί θέλαμε να αντοκατοπτρίσουμε την εποχή. Τρώγαμε και κρητικό φαγητό, καταλαβαίνετε.

  Έκτορας Μποτρίνι για τον πατέρα του: «Έγινε ξαφνικά. Δεν είχα φωνή. Και μετά πάμε, γεια σας»

tlife.gr