Ο έρωτας με έρωτα περνάει λέει το τραγούδι και σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ελένη Φουρέιρα ξεπέρασε τον πρώην της Δ. Πελέκη με έναν άλλο πρώην, τον Γιώργο Σαμαρά!

Advertisements

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν οι σχέσεις των δύο αναθερμάνθηκαν μετά από μια επίσκεψη του ποδοσφαιριστή στο κέντρο, όπου εμφανιζόταν η Ελένη Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη.

Τότε λοιπόν ο Γιώργος Σαμαράς πήγε στο καμαρίνι της τραγουδίστριας για να της δώσει συγχαρητήρια κι εκεί ήταν που έσπασε ο πάγος. Ο έρωτας βέβαια δεν ξαναφούντωσε εκείνο το βράδυ, αλλά λίγες μέρες πιο μετά, όταν ο ποδοσφαιριστής πήγε και πάλι στο κέντρο που τραγουδούσε η Ελένη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της Ελένης Φουρέιρα στο Μιλάνο τα… πιτσουνάκια είχαν και νέα συνάντηση, μιας και την περίοδο εκείνη η Σέλτικ, στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Σαμαράς βρισκόταν στην ιταλική πόλη για έναν αγώνα με την Μίλαν.

Advertisements

Η τραγουδίστρια είχε φροντίσει να μας ενημερώσει για το ταξίδι της, ανεβάζοντας φωτογραφίες της στο Instagram και τότε είχε διαρρεύσει ότι βρέθηκε στο Μιλάνο για να συναντήσει φίλους και για να πάει στην Εβδομάδα Μόδας.

Οι πληροφορίες όμως θέλουν ο κύριος λόγος του ταξιδιού της να ήταν ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια κατάφερε να τη γοητεύσει ξανά.

Espresso

Advertisements