Όλα όσα έγραψε η όμορφη παρουσιάστρια!

Η Δούκισσα Νομικού κάθησε στο λάπτοπ της και έγραψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να τον ευχαριστήσει για όλες τις όμορφες στιγμές που έζησε το 2015. Το περιοδικό People δημοσιεύει το γράμμα της Δούκισσας στο οποίο το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια κάνει πλήρη απολογισμό.

«Dear Santa,

Κάθομαι στην αγαπημένη μου γωνιά του καναπέ, ακούω τον Michael Bublé να τραγουδάει «It’s a new dawn, it’s a new day, it’s a new life for me, and I’m feeling good» και δοκιμάζω τους κουραμπιέδες που έφτιαξα για πρώτη φορά − με τεράστια περηφάνια δηλώνω πως πέτυχαν!

Στα πόδια μου είναι ακουμπισμένο το λάπτοπ, ενώ τα D-Boys προσπαθούν να σκαρφαλώσουν στην αγκαλιά μου. Ναι, είχα πει πως στο καινούριο σπίτι δεν θα ανέβουν ξανά στον καναπέ και, ναι, τα είχα καταφέρει περίφημα μέχρι σήμερα. Τους κοιτάω συνωμοτικά και τους αφήνω να ανέβουν. Μπορούν τα σκυλιά να χαμογελάσουν; Κι όμως, τα D-Boys μπορούν. Όπως μπορούν και να κοιμούνται αγκαλιά. Μεταξύ τους. Τι να πω… Ή έχουν καταλάβει ότι παίρνουν πολλά likes στο Instagram όταν είναι αγκαλιά και το κάνουν επίτηδες ή όντως πρόκειται για τρυφερά σκυλιά. Τρυφερά D-Boys. Όπως όλα τα D-μέλη αυτού του σπιτιού.

xdouk2.jpg.pagespeed.ic.KhL55eiMQr

Κάθε τέτοια εποχή, κάνω τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει. Και κάθε τέτοια εποχή συνήθως με έπιανε μια γλυκιά μελαγχολία και νοσταλγία. Τελευταία, όμως, το άγνωστο που έρχεται είναι γοητευτικό, ειδικά όταν του χαμογελάς. Όταν χαμογελάς και στον εαυτό σου ή όταν κάνεις πλάκα με σένα τον ίδιο. Το χαμόγελο είναι η ασπίδα μου, η αγάπη είναι η δύναμή μου. Ναι, νιώθω δυνατή.