Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-2-2022)

Κριός

Η σημερινή ευχάριστη διάθεσή σας φίλοι Κριοί δεν οφείλεται μόνο στην επιτυχία των στόχων και στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, έχει να κάνει με την εύνοια των πλανητών και της καλής σας τύχης που είναι στο πλευρό σας, είτε οι καταστάσεις που σας απασχολούν αφορούν την δουλειά σας, είτε την eρωτική σας ζωή. Φανείτε σταθεροί και σίγουροι για την αγάπη και την αφοσίωση του συντρόφου σας, μην προκαλείτε το άλλο σας μισό με επιπόλαιες συζητήσεις που δεν σας συμφέρουν.

 

Ταύρος

Ίσως χρειαστεί να κοπιάσετε περισσότερο σήμερα για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αγαπητοί Ταύροι, ωστόσο το σίγουρο είναι, πως αφ’ ενός μεν το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει, αφ’ ετέρου μπορείτε για να κυριαρχήσετε με τις απόψεις και τις επιθυμίες σας, τιθασεύοντας τις δυσκολίες με τις ακούραστες προσπάθειές σας. Ο eρωτικός σύντροφος προτείνει μια βραδινή, υπέροχη εξόρμηση, που θα τονώσει την φλογερή σας λίμπιντο και την αυξημένη σας διάθεση για ξεγνοιασιά, χαλάρωση και ξεκούραση.

Δίδυμοι

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Δίδυμοι δημιουργεί εξαιρετική επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα που στηρίζουν τις προσπάθειες και τους εργασιακούς σας στόχους. Αποσαφηνίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην κρατάτε μυστικά από το ταίρι σας, υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που πρέπει να το αντιμετωπίσετε με θάρρος και τόλμη.

Advertisements

 

Καρκίνος

Η σημερινή αστρολογική όψη αγαπητοί Καρκίνοι, τροφοδοτεί τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις με επιτυχία, ενώ δεν θα αποφύγετε πάσης φύσεως υποχρεώσεις και βάρη που κρέμονται αποκλειστικά και μόνο από την δική σας βούληση για να ολοκληρωθούν. Η συναισθηματική σας ζωή ίσως παραμεριστεί για λίγο, προκειμένου να εντείνετε τις προσπάθειές σας στον κοινωνικό τομέα και την επίτευξη των στόχων σας. Γίνετε πηγή χαράς και αισιοδοξίας για το ταίρι σας, τροφοδοτείστε με στοργή τον δεσμό σας.

Λέων

Σήμερα φίλοι Λέοντες, σας δίνονται απλόχερα οι ευκαιρίες για να παλέψετε με τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν, προκειμένου να εισπράξετε τις οικονομικές απολαβές που προσδοκάτε. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στον αισθηματικό τομέα, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό και τις αδυναμίες της σχέσης σας με υπομονή και συγκαταβατική διάθεση, ισορροπείστε με χαλαρότητα και ζεστασιά τις αναποδιές και τις ανασφάλειες του δεσμού σας.

Παρθένος

Ενέργεια και αμεσότητα στον λόγο και στις πράξεις σας διαθέτετε σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, πράγμα βέβαια που σημαδεύεται με την στήριξη και την αρωγή των αγαπημένων σας προσώπων και των συναδέλφων σας. Η σκέψη και η δημιουργικότητα του μυαλού σας, αποτελούν τα σταθερά σημεία για να χτίσετε τις δραστηριότητές σας, απολαμβάνοντας συζητήσεις και συναντήσεις με τους φίλους και το ταίρι σας. Επενδύσετε στην eρωτική σας ζωή, χωρίς να αψηφήσετε τα θέλω του άλλου σας μισού

Advertisements

 

 

Ζυγός

Σήμερα αγαπητοί Ζυγοί, χρειάζεται απαραίτητα να είσαστε σε επιφυλακή με τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις, αλλά και με τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δοσοληψίες και υποχρεώσεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις εκρήξεις στην σχέση σας, μην κάνετε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες που ίσως φέρουν μια σημαντική και επικίνδυνη ρήξη με το ταίρι σας, που αν δεν προσέξετε τα αιχμηρά σας λόγια, πιθανό να μην υπάρχει επιστροφή.

Σκορπιός

Κάντε σημαντικές εκκαθαρίσεις σήμερα φίλοι Σκορπιοί αποφεύγοντας να τραυματίσετε με τις πράξεις σας τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα. Ξεκαθαρίστε πράγματα και καταστάσεις από το παρελθόν που κουράζουν την συναισθηματική σας ζωή, ασχοληθείτε με τον αγαπημένο σας χώρο κρατώντας μόνο τις ευχάριστες εικόνες και τις χαρούμενες αναμνήσεις, αγκαλιάστε τον σύντροφο σας με σιγουριά και αισιοδοξία για το άμεσο και το βραχυπρόθεσμο μέλλον της σχέσης σας.

Advertisements

Τοξότης

Μην πτοείστε καθόλου σήμερα αγαπητοί Τοξότες, οι ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες που σας επηρεάζουν, ενδυναμώνουν την πραγματική σας βούληση, για να κυριαρχήσετε στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Ίσως δημιουργηθούν κάποια μικροπροβλήματα συνεννόησης με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας. Έχοντας αυτοπεποίθηση στα συναισθηματικά ταλέντα και την φλογερή σας λίμπιντο οι αδέσμευτοι, θαμπώστε με την γοητεία σας ένα καινούριο φλερτ, ένα τρυφερό ειδύλλιο.

 

Αιγόκερως

Αρχίστε από σήμερα φίλοι Αιγόκεροι να κλείνετε σταδιακά τα ανοιχτά μέτωπα που έχουν δημιουργηθεί στην δουλειά σας, ρίχνοντας την προσοχή και το βάρος σας σε συγκεκριμένες αρμοδιότητες που σας έχουν εμπιστευτεί οι συνεργάτες σας. Ίσως είναι δύσκολο να πιάσετε τους προσωπικούς σας στόχους, δεν είναι όμως τίποτα ακατόρθωτο, αν πιστέψετε στην δύναμη και το εποικοδομητικό σας πείσμα. Οι φίλοι και ο eρωτικός σύντροφος είναι στο πλευρό σας, αν επενδύσετε στην φρεσκάδα και την ζωντάνια σας.

Υδροχόος

Αψηφήστε την καταπιεστική ατμόσφαιρα που είναι πιθανό να δημιουργηθεί στην δουλειά σας φίλοι Υδροχόοι αλλά και στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις, αναρωτηθείτε αν πρέπει να δώσετε σημασία στις μικροπρέπειες και τα κακόβουλα σχόλια ή να ανοίξετε την καρδιά σας στα προσφιλή σας άτομα και τον eρωτικό σας σύντροφο, χωρίς να στερηθείτε την ελευθερία του λόγου αλλά και των θέλω της καρδιάς σας. Παραμείνετε ο εαυτός σας απέναντι στις eρωτικές παγίδες και τις προκλήσεις.

Ιχθύς

Ρυθμίστε τις οικονομικές υποχρεώσεις που σας φορτίζουν σήμερα αγαπητοί Ιχθύες δημιουργώντας τα δικά σας πλαίσια στους χώρους που κινείστε. Φροντίστε σήμερα να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας οι αδέσμευτοι, με μια υπέροχη γνωριμία ενώ οι ζευγαρωμένοι, δεχτείτε την πρόσκληση του eρωτικού σας συντρόφου για ένα τρυφερό τετ-α-τετ, γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος ν’ απαλλαγείτε από τις ευθύνες και τα βάρη και να αφοσιωθείτε στην αγάπη με όλες σας τις αισθήσεις!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα