Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-2-2022)

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, συγκρατημένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, σήμερα θα αποκαλύψετε τη δοτική και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ανάμεσα σε εσάς και το eρωτικό σας ταίρι θα υπάρξει σταθερότητα, οι εκδηλώσεις σας θα είναι θερμές. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν άνοιγμα για δεσμευτικές καταστάσεις. Ένα πρόσωπο εδώ και καιρό νιώθει πολλά για εσάς, θα βρει τρόπο να σας φανερώσει την έλξη του.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Ταύροι, παίρνετε απόφαση να τερματίσετε τις αρνητικές καταστάσεις, ο δρόμος της αλλαγής θα είναι ανοιχτός, θα σας δοθεί ευκαιρία να ερωτευτείτε και να στρέψετε προς άλλη κατεύθυνση την eρωτική σας ζωή. Για εσάς που έχετε ανάγκη να διαγράψετε το αποτυχημένο παρελθόν σας, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, μην αναλωθείτε σε αβάσιμες απαισιόδοξες σκέψεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν θα βρείτε τη δύναμη να απομακρυνθείτε απ eρωτικά πρόσωπα που σας απογοήτευσαν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας αποκαλύψει τι νιώθει για εσάς εδώ και πολύ καιρό. Η ανάγκη που θα έχετε για συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που θα σας βγουν σε καλό. Το πρόσωπο που διατηρείτε στην eρωτική σας ζωή θα σας πείσει πως αξίζει την εμπιστοσύνη σας, ανοίγεται πορεία δέσμευσης.

 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με eρωτισμό, παρόρμηση, και ελκυστικότητα θα σας εφοδιάσει η αστρολογική όψη της ημέρας. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τον eρωτικό σας ορίζοντα. Σήμερα με δική σας πρωτοβουλία θα τακτοποιηθεί ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια, λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε  πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το eρωτικό του ενδιαφέρον. Προμηνύεται ξεκίνημα σταθερής eρωτικής σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με συναισθηματισμό, eρωτισμό και έντονο ενθουσιασμό. Θετικοί θα είστε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην eρωτικό σας ταίρι. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο eρωτικό ορίζοντα στη ζωή σας, για εσάς τους eρωτικά μόνους καταφθάνει καινούργιο eρωτικό πρόσωπο. Νέες προοπτικές θα σας ανοίξει η εμφάνιση ατόμου που από τις πρώτες σας επαφές θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητα σας. Καταφθάνουν όμορφες eρωτικές εξελίξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Παρθένοι, θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί, ζωτικοί και ρομαντικοί, σήμερα θα υπάρξει προοπτικής νέα γνωριμίας, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φανερώσει τι νιώθει για εσάς, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σταθερού δεσμού. Εσείς που είστε σε σχέση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας αγάπη και συναισθηματική κατανόηση.

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση θα έχει η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο προσοχή στις ψευδαισθήσεις, στις υπερβολές και στις εξιδανικεύσεις. Ανεβασμένες θα είναι οι eρωτικές σας διαθέσεις, σήμερα θα φλερτάρετε, απελευθερωμένες θα είναι οι κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις θα σας δώσουν το έναυσμα να εξερευνήσετε τον ψυχικό σας κόσμο, θα αναζητήστε αλήθειες. O ρεαλισμός σας θα σας βοηθήσει να τερματίσετε απαισιόδοξες σκέψεις και πεσιμιστικές τάσεις, θα αξιοποιήσετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα ακουστούν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα αλλάξουν τα συναισθηματικά σας δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, θερμή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, δε θα φερθείτε αδιάφορα στο πρώην ταίρι σας, θα στοχεύει στην επανασύνδεση και θα το εκδηλώσει ξεκάθαρα. Σταθερότητα θα επιδιώξετε στην eρωτική σας σχέση, ίσως να περάσετε σε δεσμευτικές προτάσεις, με δικές σας κινήσεις θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για σταθερές και μόνιμες εξελίξεις. Εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα σας πλησιάσει πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα καταλαγιάσει τις αντιδραστικές τάσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο εγκάρδιοι και πιο συγκαταβατικοί, ουσιαστικά θα έχετε τη διάθεση να μπείτε συναισθηματικά στη θέση του άλλου. Θα σας αιφνιδιάσει η ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας. Η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές αποτυχίες και πικρές στιγμές που είχατε ζήσει οι δυο σας στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα περάσετε σε αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε στην άκρη καταστάσεις που ρίχνουν την ψυχολογίας σας. Κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε τρόπο σκέψης και δράσης, θα είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Οι διαθέσεις σας θα σας οδηγήσουν σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης. Δεν αποκλείεται να μετανιώσετε για την απόμακρη και παγωμένη στάση που δείξατε σε ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, έρχονται συνειδητοποιήσεις και αναθεωρήσεις, τώρα θα διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας, οι πράξεις σας θα είναι συνειδητές και αποφασιστικές. Θα νιώσετε ανάγκη να ανατρέψετε αρνητικές καταστάσεις, να ξεφύγετε από αισθήματα ηττοπάθειας ή καχυποψίας. Η επιλογή σας να αλλάξετε στάση ζωής, θα φέρει αλλαγές στην πορεία της eρωτικής σας ζωής. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα