Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-2-2022)

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Κριοί, φέρνει ευχάριστες αλλαγές στην καριέρα και τις σχέσεις σας, ενθαρρύνει τις προσωπικές και κοινωνικές σας επιθυμίες, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα και κυρίως με υποθέσεις που είχατε παραμελήσει, ενώ το συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού σας αιχμαλωτίζεται ευχάριστα από την τρυφερότητα και την φροντίδα του eρωτικού σας συντρόφου. Οι αδέσμευτοι είναι οι τυχεροί της ημέρας, αφού ένα υπέροχο φλερτ καταλήγει σε ζεστή γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Ίσως είναι λίγο μελαγχολική στο ξεκίνημα της η σημερινή μέρα αγαπητοί Ταύροι, ωστόσο θα έχετε όλο το χρονικό περιθώριο να βελτιώσετε την καλή σας επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν χαλαρώσετε από το άγχος και τον εκνευρισμό σας, αν γίνετε περισσότερο ευέλικτοι στον τρόπο που χειρίζεστε τις σημαντικές σας υποθέσεις. Στην eρωτική σας ζωή, καλό θα είναι να σταθείτε στο πλευρό του δεσμού σας με αισιοδοξία και απόλυτη αυτοπεποίθηση στα αισθησιακά σας ταλέντα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι καθαρά δικό σας θέμα και επιλογή σας σήμερα φίλοι Δίδυμοι, να επιτύχετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους, και να ξεχωρίσετε τις ευμενέστερες ευκαιρίες και τις σημαντικές προτάσεις στην δουλειά σας και την κοινωνική σας ζωή. Οι ζευγαρωμένοι ίσως ενοχληθείτε λίγο με την συμπεριφορά του eρωτικού σας συντρόφου, πράγμα που μπορεί να σας πληγώσει και να δημιουργήσει εντάσεις και εκρήξεις στην σχέση σας, εκτός και αν δεν δώσετε σημασία στις μικροπρέπειες και τις λεπτομέρειες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Συζητήσεις και επικοινωνιακός αναβρασμός επικρατεί στην δουλειά και τις κοινωνικές σας δοσοληψίες σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, πράγμα που μπορεί να ταράξει τα νερά της καθημερινότητας, αλλά παράλληλα να σας ανταμείψει με προσωπική καταξίωση. Είναι πιθανό να δυσκολευτείτε λίγο παραπάνω για να περάσετε τις απόψεις σας για το μέλλον στον eρωτικό σας σύντροφο, γι’ αυτό χαρείτε την τρυφερότητα και την ζεστασιά της σχέσης σας, δίχως να επιμένετε σε θέματα που μπορεί να λυθούν τις επόμενες μέρες

ΛΕΩΝ

Δημιουργική και αξιόλογη ανατέλλει η σημερινή μέρα φίλοι Λέοντες, για να κλείσετε μια σοβαρή και σημαντική επαγγελματική συμφωνία που κυνηγούσατε εδώ και καιρό, για να αποκαταστήσετε οριστικά τις οικονομικές εκκρεμότητες με το παρελθόν, για να ενδιαφερθείτε για μια κοινωνική εκδήλωση, συντροφιά με αγαπημένα πρόσωπα και τον eρωτικό σύντροφο. Οι αδέσμευτοι επιστρατέψτε το πάθος και τον ρομαντισμό σας για να θέλξετε την προσοχή ενός υπέροχου, νέου φλερτ, μιας ένθερμης καινούριας γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σας καλεί φίλοι Παρθένοι να είσαστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές, περίπλοκες και δύσκολες και θα χρειαστεί να τα βγάλετε πέρα με επιτυχία, καταβάλλοντας σοβαρές και σημαντικές προσπάθειες για να πετύχετε τους στόχους και τα προσωπικά σας θέλω. Ο eρωτικός σας σύντροφος αποζητά την καλή και δοτική σας διάθεση, ο δεσμός σας διψάει για το συναισθηματικό σας άγγιγμα, δείξτε το έντονο ενδιαφέρον και την απόλυτη προσοχή σας στην σχέση σας.

 

 

Advertisements

ΖΥΓΟΣ

Πολύ πιο βοηθητική και τυχερή είναι η σημερινή από τις προηγούμενες ημέρες αγαπητοί Ζυγοί, για να σκεφτείτε αναλυτικά και με σοβαρότητα τις πάσης φύσεως εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μην ξοδεύετε περισσότερα από τις δυνατότητες σας για να ευχαριστήσετε το ταίρι σας, χαλαρώστε στην τρυφερή αγκαλιά του δεσμού σας, απολαμβάνοντας στιγμές αμοιβαιότητας και στοργής, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα σας φτιάξει την διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει σήμερα φίλοι Σκορπιοί να είσαστε προσεκτικοί, αφού κάποια άτομα στο περιβάλλον που κινείστε πιστεύουν ότι αντέχετε αδιαμαρτύρητα τα πάντα, ενώ στα οικονομικά σας χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε καταστάσεις που μπορεί να σας εξαπατήσουν. Αισθηματικά ίσως είναι καλύτερα να ακολουθήσετε τις επιθυμίες του eρωτικού σας συντρόφου, χωρίς να βάζετε όρια στον eρωτα, ενώ οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να μαγευτείτε από ένα επιπόλαιο αλλά αισθησιακό φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε τον καλό χαρακτήρα και την ανεξάρτητη διάθεσή σας σήμερα αγαπητοί Τοξότες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στις κοινωνικές σας σχέσεις, αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα τα γεγονότα και τις καταστάσεις που σας απασχολούν. Οι ζευγαρωμένοι καλό θα είναι να αφήσετε τα πράγματα στον δεσμό σας να κυλήσουν από μόνα τους, δίχως να πιέζετε τις αποφάσεις του συντρόφου σας, οι αδέσμευτοι ίσως χρειαστεί να προσγειωθείτε ευχάριστα με την εμφάνιση μιας καινούριας γνωριμίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προχωρήστε σήμερα φίλοι Αιγόκεροι στην επαγγελματική σας καριέρα, σύμφωνα με τα δικά σας σχέδια και πλάνα και μην επηρεάζεστε από διάφορες συζητήσεις με τους συναδέλφους και τα άτομα που σας περιβάλλουν και μπορεί να σας βγάλουν έξω από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Δείξτε σημασία και ενδιαφέρον στο ταίρι σας, αγκαλιάζοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες της σχέσης σας, ενώ οι αδέσμευτοι μην υπόσχεστε σε μια νέα γνωριμία, πράγματα που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι να περιμένουν όλοι από εσάς να τους λύσετε τα προβλήματα, να αγωνιούν για να ακούσουν τις συμβουλές και τις προτροπές σας, να χρειαστεί να ενθαρρύνετε με την βοήθεια και την συμπαράστασή σας τα αγαπημένα πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, να κάνετε τον διαιτητή σε κάποιες διαφωνίες και μπερδέματα κυρίως στην δουλειά σας ενώ στην συναισθηματική σας ζωή ενδείκνυται μια ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σας που θα φωτίσει τις απορίες και τα ερωτηματικά σας

ΙΧΘΥΣ

Αποδείξτε την αξία σας, τις ικανότητες και την οργανωτικότητα σας σήμερα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές φίλοι Ιχθύες, κλείστε μια συμφωνία με ευνοϊκούς όρους και θα δείτε τις μετοχές σας να ανεβάζουν τον δείκτη της προτίμησης των φίλων και των αγαπημένων σας. Εφαρμόστε τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας, μιλήστε ανοιχτά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει για όσα σας ευχαριστούν και για εκείνα που σας κάνουν ευτυχισμένους, φλογίστε τον δεσμό σας με στιγμές πάθους.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα