Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-2-2022)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, θα κινηθείτε σοβαρά και υπεύθυνα, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις. Σήμερα απρόοπτες προτάσεις θα φέρουν άνοιγμα για ευχάριστες eρωτικές εξελίξεις. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να γνωρίσετε καινούργια άτομα, δείξτε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές, δεν αποκλείεται η μέρα σας να κλείσει με απρόσμενες εκπλήξεις που θα φέρουν άνοιγμα για αρχή καινούργιας σχέσης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, προμηνύεται εμφάνιση προσώπου που θα ‘ρθει και θα στεριώσει στην eρωτική σας ζωή δίνοντας αξιόπιστο και σίγουρο μέλλον. Για εσάς που είστε eρωτικά μόνοι, προετοιμαστείτε θα συνομιλήσετε ή θα ανταμωθείτε με καινούργιο άτομο ελκυστικής εμφάνισης που δεν θα είναι περαστικό στη ζωή σας. Καταφθάνει eρωτας με αμοιβαία αισθήματα που θα εξελιχθεί σε αγάπη μακράς διάρκειας. Εσείς που ήδη έχετε σταθερή σχέση σήμερα ίσως να μιλήσετε για το θέμα της δέσμευσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη ίσως να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, αν η στάση σας γίνει αντιδραστική τότε δεν θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε συστηματικές επαφές με πρόσωπο που θα σας φανεί συμπαθητικό και ελκυστικό. Ουσιαστικά θα έχετε άνοιγμα για καινούργια eρωτική αρχή, αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Καρκίνοι, πεισματική και αρνητική θα είναι η στάση σας ως προς το eρωτικό σας ταίρι, σήμερα θα αντικρούετε ό,τι κι αν ακούσετε γεγονός που θα κάνει δύσκολη την επικοινωνία σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε συζητήσεις για μελλοντικά θέματα, επειδή δεν θα επιτρέψετε να σας πιέσουν γι αυτό καλό θα είναι να μην πιέσετε ούτε εσείς. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, θα συνομιλήσετε με καινούργιο πρόσωπο, που eρωτικά δε θα σας αφήσει αδιάφορους.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, θα κάνετε καινούργια eρωτικά σχέδια. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη, σας δίνω τη συμβουλή να έχετε ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά. Καινούργιο άτομο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, θα νιώσετε την στάση του οικεία του και θερμή, η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Μη καμουφλάρετε τα αισθήματα που θα νιώσετε, σας φανερώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, ένα πρόσωπο με θερμό eρωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδιαφορήσετε. Με άτομο που ήδη γνωρίζετε θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής eρωτικής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Αν νιώθετε την ανάγκη να περάσετε σε καινούργιο eρωτικό ξεκίνημα, τότε ανταποκριθείτε χωρίς επιφυλάξεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά την eρωτική σας ζωή.

 

 

Advertisements

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα φέρνει όμορφες συναντήσεις, θερμές συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα ανανεώσουν την eρωτική σας ζωή. Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι eρωτικοί σας δρόμοι, καταλήγοντας σε επανασύνδεση που αυτή τη φορά θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας καταφθάνουν ευνοϊκά συμβάντα, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας που θα ανανεώσει την καρδιά σας,  θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η eρωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, η μέρα θα σας κάνει αντιδραστικούς, θα υπάρξει αδυναμία συνεννόησης, άσπρο θα λέει το ταίρι σας μαύρο εσείς, προσοχή στις ανούσιες κόντρες και εντάσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία, περάσετε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις θα τα πάτε πολύ καλά. Το πρόσωπο που κατά πάσα πιθανότητα όχι απλά θα σας συμπαθήσει αλλά θα σας ερωτευτεί, θα έχει σοβαρές και σταθερές βλέψεις για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξει όψη η καρδιά σας και να διαφοροποιήσετε κατά πολύ τα eρωτικά σας δεδομένα. Για εσάς που είστε eρωτικά μόνοι εδώ και αρκετό καιρό, τώρα θα συμβεί η κατάλληλη γνωριμία που θα σας βοηθήσει να σταθμεύσετε και να κατασταλάξετε συναισθηματικά. Φανείτε τολμηροί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να φέρουν αναβολές ή καθυστερήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, σήμερα θα αποκαλύψετε κρυμμένες σκέψεις και επιθυμίες σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις τότε σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές πράξεις. Εσείς οι ελεύθεροι κινηθείτε αυθόρμητα, δείξτε εμπιστοσύνη στη γοητεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, η μέρα θα σας φέρει γεγονότα θερμά, ευχάριστα, ίσως και ανατρεπτικά. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις, να ξέρετε πως θα λυθούν κι αν αναμένετε έκβαση μιας συγκεκριμένης eρωτικής υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Θα βγείτε από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή δίλλημα, βρίσκει η καρδιά σας τον δρόμο της. Σε περίπτωση που είστε μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει δυνατότητα θέρμης κατάληξης.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού απ’ πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, αλλά ως τώρα δεν είχατε υποψιαστεί πως τρέφει για εσάς eρωτικό ενδιαφέρον. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε την πρόταση που θα σας γίνει, θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή eρωτική σχέση. Για εσάς τους eρωτικά μόνους θα υπάρξουν ξαφνιάσματα, από τυχαίο συμβάν θα προκύψει καινούργιο eρωτικό ξεκίνημα επιτυχημένης κατάληξης!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα